keskiviikko 2. marraskuuta 2016

MADARAN TIME MIRACLETällä hetkellä käytössäni on MADARATIME MIRACLE ihonhoitotuotteet. Ihan ensin on pakko hehkuttaa sarjan upeita pakkauksia, minusta nuo mustat pullot ovat yksinkertaisesti todella tyylikkäät ja niitä ei halua pitää kaapissa piilossa.

TIME MIRACLE CELLULAR REPAIR seerumi on ravitseva aikuisen naisen kasvoseerumi, joka parantaa solujen uusiutumiskykyä, vähentäen siten ryppyjä ja siloittaa ihoa. Seerumi levittyy ja imeytyy hyvin, eikä ole tahmea. Väriltään tämä seerumi on vaalean vihreä ja minusta se on tosi piristävää, etenkin aamuisin. 

TIME MIRACLE ULTIMATE FACELIFT päivävoide on kuin päivittäinen kasvojen kohotus, joka kiinteyttää ja silottaa ihoa välittömästi. Tuote sisältää luonnollista soluja hoitavaa kasviyhdistettä. Voide on kevyt, ravitseva ja levittyy myös helposti iholle, jättäen sen todella kosteutetun tuntuiseksi.

TIME MIRACLE CELLULAR NUTRIENTS toning mist, ihoa ravitseva suihke auttaa ihoa ylläpitämään koskeutta ja kiinteytymään. Tuotetta voi käyttää puhtaalle iholle tai myös sumuttaa iholle päivän mittaan. Tämä vaati itseltäni ensin vähän totuttelua, ajattelin suihkeen vievän meikin mennessään, mutta nyt olen ihastunut tähän ja kannan usein mukanani ja suihkutan kun olo alkaa olla jo aika nuutunut, mutta päivä ei vielä ole lopussa. Raikastaa olon hetkessä, aivan loisto tuote.

AGE RECOVERY kasvoöljy sisältää runsaasti karoteenia ja bioaktiivisia antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä samalla kun ruusunmarjaöljy tarjoaa iholle luonnon omaa A-vitamiinia. Öljy on kohtalaisen kevyttä, tuoksultaan mieto, eikä tahmaa. Tätä levitän iholle iltaisin ja aamulla iho on ihanan pehmeä ja levänneen oloinen sekä näköinen. Kasvoöljy sopii myös kuiva-ihoisille ikään katsomatta.

MADARAN tuotteet tulevat Latviasta ja ne ovat kaikki turvallisia, sertifioituja luonnonkosmetiikka tuotteita. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, eikä niissä ole synteettisiä raaka-aineita. Itse olen vasta blogin myötä tutustunut luonnonkosmetiikkaan ja innostunut siitä yhä enemmän. Ihan aina en tietenkään valitse luonnonkosmetikkaa, mutta aika usein kuitenkin. Kokeiluihin olen ollut tyytyväinen ja on kiva tietää tehneensä eettisen valinnan. Tähän MADARAn TIME MIRACLE sarjaan olen ollut erityisen tyytyväinen, nämä ovat omalle iholleni olleet sopivia erityisesti juuri nyt talven kynnyksellä, jolloin iho kaipaa jo ravitsevampia tuotteita. Käytätkö sinä luonnonkosmetikkaa ? Onko MADARA sinulle tuttu ? Kivaa ksekiviikko-iltaa kamut !
* Madaran tuotteet saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Seerumi ja suihke on tästä sarjasta omat lempparit. :) Joten kyllä, käytän luonnonkosmetiikkaa, tällä hetkellä varmaan melkein puolet käyttämästäni kosmetiikasta on juurikin luonnonkosmetiikkaa, prosentti kasvaa melkein vuosittain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään niistä, mutta koko sarja on kyllä hyvä. Oh, itselläni ei vielä kovin paljon ole kokemusta, mutta sitä tulee lisää koko ajan, alle puolet luonnonkosmetiikkaa tällä hetkellä :)

   Poista
 2. Madaran tuotteita en ole vielä kokeillut, seerumi ja kasvoöljy kuulostavat kokeilemisen arvoisilta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig