lauantai 8. lokakuuta 2016

Blue knit


idkuva
Black Swan Fashionin yönsinisestä Icon neuleesta on nopeasti tullut suosikkini. Nyt olen käyttänyt sitä mustien alaosien kanssa, farkut tai musta hame, kuten näissä kuvissa. Takkina on ollut joko trenssi tai nahkatakki. Ilmojen kylmetessä neule toimii varmasti hyvin myös maiharin tai villakangastakin kanssa. Kuopuskin on ihastunut neuleeseen ja käyttänyt sitä ilman takkia, mustien farkkujen ja viinipunaisten nilkkureiden kanssa. Uskokaa vaan, mutta neule on hänen päällään vielä upeamman näköinen. Harmillista, eikö ? Katsotaan, jos saisin joskus napattua kuvan hänen tyylistään.

Näissä kuvissa omat nilkkurini ovat Tiger of Swedenin ja jo muutaman vuoden takaa. Jostain kumman syystä ovat päätyneet jalkaani harvakseltaan, vaikka ovat myös ihan mukavat kävellä. Ehkä se on sitten tuo korko. Harvoin viimeisen vuoden aikana on tullut korkoja käytettyä. Johtuu ehkä myös siitä, että kodin ja työpaikan välittömässä läheisyydessä ei ole ratikkapysäkkiä ja itselläni on aina kiire. Koroilla on ihan kiva kävellä, mutta en halua niillä juosta.

Lauantai on sujunut pääosin kotosalla, pientä kävelylenkkiä/ kauppareissua lukuunottamatta. Syynä jyskyttävä päänsärky ja huono-olo. Varmasti ihan vaan viime viikon kiireistä ja vähän stressaavasta tilanteesta töissä. Jaksan aina sen työviikon, mutta sitten se kostautuu viikonloppuna juurikin päänsärkynä. 

Viikonloppu jatkuukin levolla, taidan joogata ja käpertyä illalla sohvalle kynttilänvalossa katsomaan lemppari ohjelmia. Ohjelmat ei tosin ole kovin romattisia, sillä tämän hetkinen lempparini on TV1 Syrjäinen maa. Katson aina kaikki TV1 lauantai-illan dekkarit, laadukkaita brittisarjoja. Muita sarjaan koukuttuneita ? Leppoisaa lauantaita !

Wool knit and skirt Black Swan Fashion * // sunnies Furla * // leather ankle boots Tiger of Sweden

* Merkityt saatu blogin kautta

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig