tiistai 9. elokuuta 2016

WHAT I WORE


Trench coat and dress Black Swan Fashion (saatu ) // sneakers Superga // sunnies Ray-Ban


Asukuvaa viime viikolta. Kuvien asu oli yllä kahtena päivänä ja tykkäsin hurjasti tästä melko simppelistä lookista. Mekko ja trenssi ovat molemmat tanskalaisen Black Swan Fashionin. Mekko on A-linjainen, puuvillaa ja siinä on myös taskut. Se on viime kesän mallistosta ja yksi lemppareistani. Jos haluaa jotain miinusta etsiä, niin mekko vaatii silityksen pesun jälkeen. Itse pidän silittämisestä, tosin joskus kiireessä se harmittaa. Trenssi taas on tämän kesän mallistosta ja ollut blogissa jo ainakin miljoona kertaa, samoin kuin Supergan tennarit. No mutta, viihdyn yksinkertaisissa vaatteissa. Tämän kesän juttu on muuten ollut matalat kengät, en muista milloin olisin viimeksi käyttänyt korkoja ? Keväällä ehkä ? Eipä kaduillakaan juuri ole korkoja näkynyt, sitä enemmän lenkkareita, tennareita ja matalia, mukavia sandaaleja. Mahtavaa. Muita korot tennareihin vaihtaneita ? Aurinkoista viikkoa kaikille !


Share:

4 kommenttia

 1. Parikymppisenä mulla oli aina korot, vähimmäiskorkeus 7cm:ä, mutta usein ne oli kyllä yli 10cm:ä. Nykyisin Converset jalassa oikeastaan aina. Kummasti mukavuus voittaa, mitä enemmän ikää tulee. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koroissa asut yleensä näyttää paremmalta, siitä huolimatta valitsen matalat kengät nykyisin. Ehkä se on juuri tuo ikä ;)

   Poista
 2. Kiva asu, yksinkertaisuus on kaunista.
  Olen huomannut itsessäni, että korkoja käytän tosi vähän, ehkä jos haluaa pukeutua hienommin tai naisellisemmin. Onko se muoti, joka on laittanut meidät mataliin kenkiin? Kivahan matalilla on kävellä, mutta kieltämättä korkkareissa näyttää kaikki vaattee paremmilta.. mun mielestä ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Komppaan niin tuota korko juttua. Muodilla on varmasti vaikutusta tässäkin asiassa, nyt on niin trendikästä käyttää lenkkareita ja yleensäkin matalia kenkiä. Helsingin kaduilla näkee paljon vähemmän korkoja kuin aikaisemmin. Moni työmatkalainen saattaa toki työpaikalla vaihtaa korot jalkaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig