lauantai 6. elokuuta 2016

KappAhl A/W16Vielä on kesää jäljellä, mutta syksy on ihan tuota pikaa. Vaikka kesä on ihanaa aikaa, nautin myös syksystä ja uuden kauden alusta. Koska pidän pukeutumisessa mustasta ja harmaasta, innostun aina eniten syysmuodista. Ei varmaan syksyä ilman mustaa ? Alkukesästä kävin katsomassa KappAhlin syksyn ja talven uutuuksia. Tilaisuus oli ravintola Krog Robassa, joka on trendikkäästi sisustettu, itse ihastelin mm kauniita mattoja ja lamppuja.
KappAhlin syys/talvi mallisto oli pääosin mustaa, ripauksella sinapinkeltaista ja petrolinsinistä. Grrafisia printtejä, raitaa ja jopa kukkakuoseja, tosin tummana syksyyn sopivina. Muhkeita neuleita, keveitä paitoja, vajaamittaisia housja ja polvipituisia hameita. 

Hirveesti en ole vielä syksyn juttuja miettinyt tai hankkinut omaan vaatekaappiini. Oikeastaan en tietenkään tarvitse mitään, mutta jotain pientä on toki kiva jokaisen kauden alussa mukava ostaa päivittämään omaa graderobia. Ja neuleita ainakaan ei voi koskaan olla liikaa. Oletko sinä jo tehnyt ostoksia syksyä varten ? Ihanaa ja rentoa viikonloppua kaikille !Share:

5 kommenttia

 1. Juuri tällä viikolla pistin tilaukseen pari muhkeampaa neulepaitaa syksyksi minulle uudesta nettikaupasta...Ensi viikolla niiden pitäisi tulla, joten jännityksellä odotetaan mitä sieltä oikein tulee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa jännältä. Uudesta kaupasta ostamisessa on aina riskinsä, toivottavasti ovat mieleisiä :)

   Poista
 2. Itse en ole ostanut kuin yhden huivin, tilasin sen Riviera Maisonilta.
  Osallistuppas muuten Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Pari uutta huivia (yllätys) ja yhden kevytuntuvatakin (alesta) olen syksyä ja talvea ajatellen ostanut. Isompia hankintoja en mielestäni tarvitse.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig