lauantai 20. elokuuta 2016

#ihanaaollakotonaIhanaa olla kotona. Viikonloppu, ulkona paistaa aurinko ja koko päivä aikaa tehdä mitä huvittaa. Blogiin liittyviä juttuja ehdin viime viikolla tehdä tasan yhden eli käydä IKEAn synttäreillä Vanhassa veturitallissa Pasilassa töiden jälkeen. Synttäreillä juhlittiin IKEAn 20-vuotista taivalta Suomessa. Onko siitä jo niin kauan ? Kuka muistaa ensinmäisen käyntinsä IKEAssa ? Samalla julkaistiin uusi IKEAn kuvasto, syötiin kakkua ja kilisteltiin kouhuvalla sekä tutustuttiin syksyn uutuuksiin.
Arvaatkaa mihin ihastuin eniten IKEAn syksyn uutuuksista ? Tietenkin tuohon mustaa tarjotinpöytään. Sitä en oikeasti tarvitse, sillä meillä on jo riittävästi ( ehkä liikaakin ) pikkupöytiä. Sen sijaan tarvitsen sen uuden ruokapöydän ja yöpöydän valaisimen. Muutamiin pikkujuttuihin ihastuin myös ja varmasti syksyn mittaan IKEAssa tulee käytyä.
Postauksen kuvissa vähän maistiaisia IKEAn syksyn uutuuksista ja niistä jutuista joihin itse ihastuin. IKEAn kuvasto jaetaan ensi viikolla n. 1,7 miljoonaan kotiin Suomessa ja tosiaan nyt jo kahdenkymmenen kerran. Uuutuus tuotteita tulee syksyn aikana syyskuussa ja lokakuussa ja  IKEAlla on myös Limited Edition-mallistoja, joita myydään vain tietyn ajan. Ihastuttiko näistä kuvien jutuista joku sinua ? Kuinka usein käyn IKEAssa ? Aurinkoista viikonloppua teille kaikille !


Share:

6 kommenttia

 1. Kivoja kuvia ja oli kiva nähdä, vaikkakin pikaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin oli, mutta varmaan taas tavataan :)

   Poista
 2. Taas se aika vuodesta ;) Hankin aina syksyisin kynttilät Ikeasta ja aina tulee jotain muutakin ostettua.

  Kivaa viikkoa sulle !

  Terkkusin Katja

  VastaaPoista
 3. No just se ;) Kiva, että muistutut muakin noista kynttilöistä, meillä ei ole yhtään.

  Kuin sulle myös :)

  VastaaPoista
 4. Tänään aamulla postiluukusta kolahti Ikean uusi kuvasto :) En kehdannut ottaa sitä mukaan töihin mutta ahkerasti sitä on jo selailtua nyt illalla. Kaikkea kivaa....
  Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean luettelo jotenkin kuuluu syksyyn, eikö niin ? Luulen, että aika moni sitä edelleen odottaa :) Kävin itse kurkkaamassa myös tuota nettiversiota, mutta ei se ollut niin kiva kuin paperinen.

   Kiitos samoin !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig