maanantai 15. elokuuta 2016

WHAT I WOREBomber jacket Monki // wide leg pants Black Swan Fashion ( saatu ) // sandals COS // silk and cotton top Benetton // sunnies FURLA ( saatu )

Aurinkoisen sunnuntai-iltapäivän asuna oli tuttuun tapaan mustaa, jota kevensin uusien FURLAn aurinkolasien innoittamana Benottonin silkki ja puuvilla topilla. Toppi on vuoisa vanha, käytän sitä ehkä kerran kesässsä, enkä voi luopua siitä. Ihan hassua. Tiedättekö, auringossa tuo asu oli ihan liian kuuma ja jopa nuo housut tuntuivat aivan liian paksuilta. Varjossa olo oli kyllä ihan mukava. Mitäs muuten tykkäätte, ovatko nuo auringossa vai puiden varjossa otetut kuvat parempia ? Laitoin molempia, kun en osannut päättää kummat on kivempia. Aika paljon tätä päättämättömyyttä muuten esiintynyt ainakin täällä blogissa viime aikoina. Jotenkin jumahdan aina ihan toisarvoisia asioita pyörittämään päässäni ja varsinkin tälläisissä toisarvoisissa jutuissa. Saatan tehdä päätöksiä varsin pelottomasti asioissa, joita moni muu pyörittelee mielessään, mutta itselleni nämä pienet päätökset tuottavat vaikeuksia. Oletko sinä nopea vai hidas päättäjä ja millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä ? Kivaa alkanutta viikkoa !Share:

6 kommenttia

 1. Minusta on tullut harktsevampi iän myötä, mutta jos kyseeessä on nettikirppis, jossa täytyy olla nopea, niin silloin teen nopeita päätöksiä :D Mutta aina kannattaa miettiä asioita monelta eri kantilta :) ja kuunnella mihin sydän ohjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettikirppiksillä pitääkin olla nopea, muuten jää ilman. Muuten harkitsen pitkään ja hartaasti, joskus niin kauan etten sitten haluakaan ostaa, kätevää ;)

   Poista
 2. Upea asu! Rakastan varsinkin noita wide leg housuja <3

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
 3. Upeat aurinkolasit. Kiitos vinkistä :)

  Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig