sunnuntai 28. elokuuta 2016

B L U E
Sunnuntain tunnelmia. Kuvat ovat muutaman viikon takaa, mutta samanlainen fiilis on tänäkin aamuna. Meillä eletään ainakin sisutuksen osalta vielä vähän kesää, eikä kiirettä syysjuttuihin siirtymisessä ole. Ulkonakin tuntuu vielä vähän kesältä ja kesähän vielä onkin, eikö ?
Sininen väri on  tehnyt paluun, monissä sisustuslehdissä sitä näkee yhä ennemmän. Ja miksipä ei. Sininen on kaunis väri. Itselläni on ollut sinisellä sisustettu koti oikeastaan melko usein, vain viime vuosina se on jäänyt. Nyt tosin itseäni innostaa sinisen eri sävyt, aikaisemmin sisustin sillä meille kaikille niin tututulla kirkkaan tummansinisellä, mikäköhän sen oikea nimi on ? 
Sisustusjuttuja saattaa tulla blogiin syksyn aikana entistä enemmän, muutosta on ilmassa ja siitä lisää myöhemmin.
Viikonloppu on sujunut rauhallisesti, ei tosin ihan kokonaan kotona. Tänään on vielä yksi kiva juttu tiedossa. Siitäkin tulee blogiin varmasri juttua myöhemmin.
Suloista sunnuntaita ! Nautitaan tästä kauniista aurinkoisestä päivästä !


Share:

3 kommenttia

 1. Kauniita kuvia - ja itse tykkään sinisen sävyistä kotona - tosin tällä hetkellä meillä niitä ei ole kuin makuuhuoneessa.
  Syksyä en vielä ole edes ajatellut vaikka syysihminen olenkin - nyt on vielä kesä ja kesän viimeinen viikonloppu.
  Siispä ihanaa kesän viimeistä sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kauniit on kuvat! Mullakaan ei mikään superkiire ole syyssisustuksen suhteen! Kaikki aikanaan :)

  VastaaPoista
 3. Mulla kesti aikoinaan sininen sisustuskausi muutaman vuoden ajan niin kotona kuin mökilläkin, jonka jälkeen välttelin sitä pitkään. Viimeisten kolmen neljän vuoden aikana olen silloin tällöin käyttänyt sinistä olohuoneen värityksessä, joskus tummansinistä, toisinaan taas vaalempia sävyjä. Mulla kesäväritys on myös edelleen vallalla, ja nyt mietinkin, mikä olisi syksyn tehosteväri olohuoneessa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig