lauantai 23. heinäkuuta 2016

Weekend bagMillainen on täydellinen viikonloppu laukku ? Omaan tyyliin sopiva, riittävän tilava, kädessä ja olalla kannnettava, ovat ainakin itselleni ne tärkeimmät kriteerit. Lisäksi on hyvä ( ainakin Suomen oloissa ), jos laukku on myös sään kestävä ja helposti puhdistettava. Silloin ei tarvitse suojella laukkua ja sen voi huoletta heittää auton tavaratilaan ja junan hyllylle. Oma laukkuni on Suomen markkinolle keväällä rantautunut tyylikäs ranskalainen Lipaultin Lady Plume. Laukkua saa mustan lisäksi 9 muussa värissä, joten varmasti jokainen löytää oman lempivärinsä tästä laukusta. Laukku painaa alle kilon, olkahihna on säädettävä ja irrotettva, laukun sisällä on vetoketjutasku ja puhelintasku. Lipaultin Lady Plume weekend bag täyttää kaikki omat vaatimukseni viikonloppulaukulle ja on myös yksinkertaisen tyylikäs, sinne uppoaa kivasti tavaraa ja se on kevyt kantaa, vaikka ottaisi mukaan useampia kenkiä ym. 

Huomenna laukulle tuleekin käyttöä, sillä tiedossa on pieni irtiotto arjesta tyttöjen kanssa. Siitä myöhemmin kuvia ja juttua tulossa tänne blogiinkin. Blogiani voi muuten seurata myös instagramissa ja snapchatissa @sarasblogi. Tavataan siellä.

Millainen on sinusta hyvä viikonloppulaukku ? Ihanaa viikonloppua kaikille !

* Lipaultin viikonloppulaukku ja kosmetiikka saatu blogin kautta.
Share:

4 kommenttia

 1. Onpas kivan eleetön ja tyylikäs laukku! Paljonko tuo vetää tavaraa ts. minkä kokoinen on ja mistä tuota saa? Meillä on pari sellaista isohkoa viikonloppulaukkua, mutta sinne mene helposti kahden ihmisen kamat joten sr on usein vähän liian suuri. Niin, mutta hyvä viikonloppulaukku? No kaunis tietysti ;) Tarpeeksi tilava, sellainen, että sen saa hyvin avattua ts. suuri suinen :) Mielellään pohjassa / päädyssä saisi olla vetoketjutasku kengille. Sisus voisi olla vaalea, niin tavarat löytyisivät helpolla ja ehkä vielä mielellään kovapohjainenkin. Ohhoh, tulipas siinä vaatimuksia!
  Kivaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mapsi ! Laukkua saa ainakin tuolta omilta sivuilta ( linkki tekstissä ) ja siellä on myös tarkemmat mitat. Samsonite omistaa Lipaultin, joten luulisin että sitä löytyy myös liikkeistä, jotka myyvät Samsonitea.

   No sulla oli pitkä vaatimuslista ;) Tässä taitaa olla kaikki muu paitsi tuo kenkätasku. Laukun ulkopuolella pohjassa on kyllä "salatasku".

   Kiitos ja kivaa viikonlopun jatkoa sinulle ja perheellesi !

   Poista
 2. Mä just sanoin, että tarvisin niiiiin jonkun isomman laukun, johon mahtuis vähä enemmän kamaa! Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää laukku on kyllä hyvän kokonen, passeli just silloin kun sellanen pikku matkalaukku tuntuu vähän liiottelulta, mutta kassi on taas liian pieni.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig