sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

S U N D A Y SSunnuntai aamut ovat lemppareitani ja etenkin kesällä. Vaikka olen nyt lomalla, tuntuu suununtai silti jotenkin erilaiselta. Sunnuntai on päivä jolloin saa nukkua ja viipyä sängyssä pidempään. Sunnuntaihin liittyy se ihana tunne, kun on koko päivä aikaa ja voi tehdä mitä haluaa. Siksi en mielelläni suunnittele sunnuntain tekemisiä etukäteen.
Olen vannoutunut kahvin ystävä, mutta välillä yritän juoda myös teetä. Blogin kautta saatu Pukka mint matcha green on todella hyvää ja sitä join tänään aamukahvin sijaan. Teessä on vihreää teetä, minttua ja matchajauhetta. Pukka teet ovat luomuviljeltyjä ja eettisiä. Tästä teestä voisi valmistaa jäätettä helteiseen päivään ja lisätä tuoreita minttuja koristeeksi. Tänään oli siis erityisin rauhallinen ja virkistävä sunnuntai aamu. Suloista sunnuntaita !


* Pukka tee saatu blogin kautta

* Kuvat otettu blogin kautta lainassa olevalla Canon EOS M10
Share:

6 kommenttia

 1. Itse en pysty aamukahvista luopumaan, mutta muun päivää usein juon sitten teetä. Tee aamulla ei vaan tunnu samalta kuin kahvi. Aurinkoista sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töihin mennessä aamukahvi on ihan ehdoton, mutta yritän vähentää kahvin juontia ka siksi välillä teetä.
   Kiitos :)

   Poista
 2. Munkin pitää saada aamulla kahvia. Mutta muuten oon samaa mieltä että sunnuntai tuntuu erilaiselta kuin muut päivät, sellainen yöpaita päivä, ei oo pakko tehä muuta kuin välttämätön.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tykkään myös teestä ja laiskoihin sunnuntai aamuihin se sopii, kahvia voi sitten juoda hetken päästä ;) Sunnuntait on ihania pyjama päiviä <3

   Kiitos vinkistä, täytyy tulla kurkkaamaan :)

   Poista
 3. Aamulla kahvia ja illalla teetä. Pukkateet on tosi hyviä ja kiitosta saa myös kaunis paketti. Kaunis on mukisikin, aivan ihana.

  Aurinkoista uutta viikkoa Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään niin Pukka teestä. Monia ihania makuja ja paketit on kyllä kauniit.

   Kiitos samoin Tiia !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig