keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Oriflame Eco BeautyRuotsalainen  Oriflame on varmaan tuttu aika monelle. Itse tutustuin siihen ensinmäisen kerran 80-luvulla, kun silloisella työpaikalla yksi työkaverini toimi Oriflamen edustajana. Oli jotenkin jännää tilata ja vastaanottaa tuotteita kahvitunnin aikana. Myöhemmin tilailin tuotteita ulkomailla asuessani, kun hollantilainen ystävättäreni toimi Oriflamen edustajana. Nyt sain taas uudestaan tilaisuuden tutustua Oriflamen tuotteisiin ja tällä kertaa uuteen Eco Beauty sarjaan. Kesän alussa olin mukana Oriflamen Eco Beauty sarjan lanseurauksessa, jossa myös kerrotiin reilunkaupan tuotteista ja tietenkin itse sarjasta. Eco Beauty on nimensä mukaisesti luonnollista kauneudenhoitoa luontoa kunnioittaen. Nämä luomutuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. 

Itse olen ehtinyt kokeilla näistä kasvoöljyä, joka sisältää puuvillauutetta ja luomuarganöljyä. Öljyksi tämä on varsin kevyt, ei sotke ja sopii hyvin iholle yöksi. Keveytensä vuoksi tuotetta voi käyttää myös kesällä. Lisäksi olen testaillut kasvovoidetta ja silmänympärysvoidetta, joissa molemmissä on puolukan ja tyrnin siemenöljyä. Silmänympärysvoide on kevyt ja kasvoide yllättävän ravitsevan tuntuinen. Kasvoide myös levittyy ja imeytyy iholle hyvin. Tuoksu on aika ihana. Näillä molemmilla on sekä Ecocert Natural että Reilunkaupan sertifikaatti. Kaikki Eco Beauty sarjan tuotteet ovat parabeenittomia ja luomuserifikoituja. Pakkaukset ovat jotenkin viehättävän romattisia ja kesään sopivia. Oriflamen tuotteita saa tietysti myös netistä ja lisää tietoa näistä tuotteista voi kurkata täältä.
Onko Oriflame sinulle tuttu ? Entä käytätkö itse luomukosmetiikkaa ? Kivaa keskiviikko-iltaa !

* Oriflamen tuottet saatu blogin kautta


Share:

2 kommenttia

  1. Oriflamen tuotteet ovat tuttuja, joskaan en ole käyttänyt vuosiin. Pitäsikin kokeilla pitkästä aikaa. Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eco Beauty on ihana sarja, sitä ainakin kannattaa kokeilla. Oriflamella on myös hyvä ja edullinen ripsari.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig