lauantai 11. kesäkuuta 2016

WHAT I WORE


Trench coat Black Swan Fashion ( saatu ) // dress Acne Studios // suede heels Pura López // sunnies Ray-Ban // suede and leather bag Alexander Wang

Eilen oli tilaisuus johon pukeuduin pitkästä aikaa pikkumustaan. Yleensä asuni ovat huomattavasti rennompia, farkkuasut ovat ehkä sitä omnta tyyliäni, joissa viihdyn parhaiten. Siitä huolimatta tykkäsin tästä asusta tosi paljon. Pikkumusta ja korot on vaan jotenkin niin naisellinen yhdistelmä, eikö ? Jos joutuisin joka päivä pukeutumaan tähän tyyliin saattaisin ennen pitkää ahdistua. Mutta tosiaan, vaihtelu virkistää.
Mekko on Acne Studion, monta kertaa blogissa nähty. Black Swan Fashionin rennon trenssin kanssa sekin tuntui ihan erilaiselta. Usein olen käyttänyt tämän mekon kanssa pikkulaukkua, mutta nyt halusin tyylistä astetta rennomman ja valitsin siksi Alexander Wangin reilun kokoisen olkalaukun. Laukkua ja kenkiä vaihtamalla saa asuihin helposti eri tyylin, eikä vaatekaapissa tarvitse olla kymmeniä mekkoja. 
Kurjaa, että ulkona on kylmää ja tuulista. Kesäfiilis on aika kaukana tästä päivästä. Olenko jo kertonut teille uudesta tv-sarjasta, johon olen totaalisen koukuttunut ? Joka arkipäivä istun klo 19 sohvalle katsomaan AVAlta tulevaa Remontilla rahoiksi-sarjaa ( The Block ). Sarjaa esitettiin pari vuotta sitten yksi kausi ja tykkäsin siitä mielettömästi. Nyt esitetään uutta kautta, jossa 5 paria kilpailee remontoimalla tällä kertaa vanhaa hotellia asunnoiksi. Kannatta katsoa, remontoinnin lisäksi sarjassa on tietysti kilpailuun liittyvää draamaa. TÄÄLTÄ voit kurkata mistä on kysymys. Leppoisaa lauantain jatkoa !

Share:

6 kommenttia

  1. Onpa tyylikäs leidi! Tuo viimeinen kuva on magee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helen <3 Mäkin tykkään tosta viimeisestä kuvasta :)

      Poista
  2. Olet niin tyylikäs pikkumustassa ja kauniissa kengissä. Vaaleutesi korostuu tuossa asussa.
    Minua hymyilyttää tuo sarjan nimi. En ole sitä katsonut, joten en tiedä siitä mitään. Mutta
    me remontoimme parhaillaan saarimökkiämme ja tuo sarjan nimi ei sovi tähän projektiin 😄
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Hih, totta. Eihän remontilla yleensä rahaa tee. Tuossa ohjelmassa asunnot lopuksi huutokaupataan ja korkeimman hinnan saanut pari voittaa suuren raha palkinnon.

      Poista
  3. Olet niin klassisen upeana, että oksat pois ja nuo kuvat ovat aivan mielettömiä, niissä on kiva aurinkoinen fiilis. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig