lauantai 4. kesäkuuta 2016

MuotinäytöksessäViime viikon ja ehkä koko bloginhistorian erikoisin tapahtuma oli Lidlin kesämuotinäytös Yrjönkadun uimahallissa. Näytös tosiaan järjestettiin veden päällä, johon oli rakennettu lava, jota pitkin mallit kävelivät tyylikkäästi ja varmasti, vaikka siinä ihan selvästi oli vettä. Erikoista oli tietysti myös se, että näytöksen vaatteet olivat Lidlistä. Joo luit ihan oikein. Käyn toki silloin tällöin siellä ruoka-ostoksilla, mutta en edes tiennyt, että he myyvät myös vaatteita. Nämä näytöksen vaatteet ovat kesäkokoelmasta, joita saapuu myymälöihin rajoittu erä, joka sitten myydään loppuun. Kokoelmassa on paitoja ja shortseja miehille ja naisille rentoja boho-puseroita, maximekkoja, uimapukuja ja kaupunkipukeutumiseen sopivia leninkejä.Myös kesäkenkiä ja vaatteita lapsille löytyy. Materiaalit ovat puuvillaa ja pellavaa. Ja hinnat tietysti Lidlin tapaan edullisia. Näytöksen oli muuten stailannut Teri Niitti ja se oli upea. Tiesitkö, että Lidlissä myydään myös vaatteita ? Ihanaa viikonloppua ja onnittelut kaikille ylioppilaille, ammattiin valmistuneille ja koulunsa päättäneille ! 


Share:

12 kommenttia

 1. No johan! Aika hulppeat puitteet muotinäytökselle, pisteet siitä Lidl:lle. Ja kyllä tiesin että siellä myydään vaate-eriä. En vaan itse ole niistä päässyt nauttimaan, kun ovat aina niin edullisia että kun sattuu käymään, niin kaikki on loppuun myyty. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli tosiaan upea ja erikoinen ;) No, näin vähän ajattelinkin, koska en ole koskaan niitä itse nähnyt.

   Kivaa viikkoa sinulle Sari !

   Poista
 2. Meinasin tulla, mutta sitten mietin, että en viitsi olla koko ajan lähtemässä töistä liian aikaisin, joten siksi jätin väliin. Varmasti oli huikea näytös. Jotenkin vaan mietin, että miten ne mallit pysyivät pystyssä tuolla märällä laiturilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi, mullakin työt vähän haittaavat tätä bloggarin hommaa ja monta tilaisuutta täytyy jättää välistä. Onneksi sentään joskus pääsen mukaan, jos tilaisuus on aikaisin aamulla tai iltapäivällä.

   Ei sentään kukaan tippunut, kävely varmasti oli vähän haastavaa ;)

   Poista
 3. Näin ihmisten snäpeistä videota tästä näytöksestä ja vaikutti kyllä mielenkiintoiselta ;)

  VastaaPoista
 4. Ihastelin jo Instagramissasi kuvaa tästä muotinäytöksestä ja onpa vaikuttava presentaatio! Olen monesti ostanut Lidlistä vaatteita (tälläkin viikolla housut) mutta Lidlin järjestämä muotinäytös oli valtava yllätys. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet onnistunut jotain nappaamaan mukaasi. Itse en ole koskaan onnistunut edes näkemään vaatteita Lidlissä.

   Poista
 5. Tuon muotinäytöksen olisin halunnut nähdä - mutta eipä täältä asti sinne työpäivänä pääse. Puitteet ovat upeat ja erikoiset - ja kyllä, tiesin, että Lidlissä myydään myös vaatteita, mutta se rajoitettu erä tarkoittaa sitä, että siinä vaiheessa, kun minä kauppaan ehdin, ovat vaatteet jo loppuneet!
  Ihanaa viikonloppua sinulle, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytös oli näkemisen arvoinen jo paikan takia ja kaikinpuolin jännä ja kiva kokemus. No just niin ;)

   Kivaa viikkoa sinulle Lady <3

   Poista
 6. Varmasti oli upea näytös ja nuo puitteet olivat aivan mielettömät! Hallia ei edes tunnista samaksi. Olen tehnyt Terin kanssa hommia, joten takuulla oli stailauskin kohdallaan. Hyvä markkinointi-idea Lidliltä. Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytös oli tosiaan upea ja paikka mieletön. Terin stailaamat näytökset ovat aina hienoaja :)

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig