keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Biozellin uutuuksia ja uudistunut ulkonäköJoku lukijoista varmaan muistaakin, että kävin vappuetkoilla Kampaamo Dynastiassa. Siellä esiteltiin Biozellin uudet tuotteet ja uudistuneet pakkaukset. Tykkäsin vanhoistakin pakkauksista, mutta kyllähän nämä uudet ovat vielä astetta tyylikkäämmät. Biozell Professional-sarjan urbaanin grafiikan takana on Jukka Puljujärvi. Sarjan pakkauksille on myönnetty Design from Finland-merkin käyttöoikeus osoituksena suomalaisesta suunnittelutyöstä.

Biozell Professional-sarjan uutuuksia ovat keratiini muotoilutuotteet. Biozell Professional Keratiini Lämpö ja muotoilusuihke antaa voimakkaan pidon sekä suojaa hiuksia lämmön aiheuttamalta rasitukselta. Tuote sopii erityisesti hentoihin ja lasimaisiin hiuksiin, joten tämä on oma suosikkini. Käytän tätä usein kuiviin hiuksiin, kun on kiire lähteä jonnekkin enkä ehdi pestä hiuksia, mutaa hiukseet kaipaavat laittoa. Suihkautan keveyesti hiuksiin ja suoristan. Ihan perfect. Biozell Professional Keratiini muotoiluvoide antaa joustavaa tukea muotoiluun, kihartamiseen ja föönaukseen. Tuote sopii erityisesti karkeille, pörröisille ja luonnonkiharille hiuksille. Molemmissa tuotteissa on UV- ja kosteussuojan. Biozell Professional Texturizing Spray on hiusmuotoilun uusi ja innovatiivinen tuote. Suihke antaa voimakasta tukea, rakennetta ja tuuheutta jättämättä hiuksia tahmeaksi. Tämän avulla saa tehtyä tyvikohotuksen ja luotua kestävän kampauksen. Omille hennoille hiuksilleni loistava tuote. Viimeistelyyn ja kampauksen kiinnittämiseen sopii sarjan uusi Super Strong Hiuskiinne.

Biozellin uudistuneita tuotteita ovat omat lempparini eli Biozell Professional Dry Shampoo eli kuivashampoo. Tästä tykkää myös tytöt, joten meillä kuluu pullo jos toinenkin. Kuivashampoo pelastaa monta kiireistä aamua. Kerran viikossa eli yleensä silloin kun hiuksissani on kaikenmaalman muotoilutuotteita pesen hiukseni Biozellin Professional Deep Cleansing Shampoolla. Loistava tuote, joka poistaa muotoilutuotteiden jäämät, mineraalikertymät ja kloorin eli kaiken sen joka tekee hiuksista jäykät ja karkeat. Shampoon jälkeen käytän Biozell Professional Intensive Moisturing Conditioner hoitoainetta, joka sisältää kosteuttavaa pantenolia sekä arganöljyä. Tuote tehokosteutta hiuksia, suojaa auringon haittavaikutuksilta sekä hiusvärin haalistumiselta. Pesun jälkeen hiukset ovat ihanan pehmeät ja sileät. Must have.

Parasta Biozellin tuotteissa edellä mainittujen juttujen lisäksi on kauniit pakkaukset, edullinen hinta ja helppo saatavuus. Biozellin tuotteita myydään päivittäistavarakaupoissa. Onko joku näistä Biozellin tuotteista tuttu sinulle ? Kivaa keskiviikkoa kaikille !


* Biozell tuotteet saatu blogin kautta


Share:

4 kommenttia

 1. Sain Livboxin mukana Biozellin hiuskiinteen ja tykästyin siihen todella. Ostan sitä jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit. Kokeile Biozellin Arganöljyä, se on ihana tuote.

   Poista
 2. Yllättävän hyviä ne kaikki mitä olen ehtinyt testailla. Sarjan uudistus on kyllä kivempi kuin vanhempi look. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on loistava hinta-laatusuhde. Uusi ulkonäkö on makee !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig