lauantai 23. huhtikuuta 2016

Weekend mood


T-shirt Alexander Wang // jeans Garcia Jeans // socks Wolford // loafers Asos

Tässäpä asu, joka ei ole vielä päälle eksynyt. Ja voi tosiaan olla, etten koskaan tätä komboa käytäkään. Itselleni vaaleat farkut tuottavat aina ongelmia ja vaikka nämä Garcia Jeansin farkut ovat maailman mukavimmat jalassa, käytän niitä useinmiten vain kotona. Toinen juttu on nuo sukat. Olen kyllä käyttynyt jo muutaman kerran sukkia nilkkapituisten housujen kanssa, mutta housut ovat ollet mustat tai ihan tummansiniset, silloin sukat tuntuvat toimivan. Vai ehkä se on sittenkin tuo mustan ja vaaleansinisen kombo, joka tässä häiritsee ?
Viikonloppu on alkanut kivasti ihan kotosalla. Rakastan kotiviikonloppuja. Aamulla kävin ruokaostoksilla, sitten pyykinpesua, ja ruanlaittoa. Bloggaustuokion jälkeen on tarkoitus käydä lenkillä, kun sadekin sopivasti loppui. Illalla telkkaria ja jotain hyvää syötävää. Parasta.
Millaisia viikonloppu sunnitelmia sinulla on ? Rentoa viikonloppua !


Share:

8 kommenttia

 1. Kotiviikonloput ovat parhaita, ihanaa rentoa viikonloppua kivassa ja mukavassa asussa. :)

  VastaaPoista
 2. Kotiviikonloppuja digataan täälläkin. Mä kävin jo eilen illalla jumppailemassa, niin tänään voi laiskotella ja huomenna taas juoksemaan. Mä en ihan allekirjoita tuota nilkkasukkalookkia, vaikka sun päällähän kaikki näyttää hyvältä : ) Mahtavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo en ole ihan varma itsekään noista sukista ;)

   Poista
 3. Äh. Niin kiireinen viikonloppu ja voi kuinka haluaisin vain olla kotona!!

  VastaaPoista
 4. Mä heti katsoin, että onpa kivan näköinen asu ja pikaisesti katsoen kuin olisi ollut nilkkurit jalassa :) Eli ei siis ollenkaan häiritsevää "vieraan" silmiin. Tärkein toki on se, että itse viihtyy ja tuntee olonsa mukavaksi ja varmaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi. Mukavuus on tosi tärkeää pukeutumisessa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig