sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Pöydällä


Kevät tulee kohisten. Tänään olen nauttinut kotona olemisesta ja usein silloin tulee puuhailtua sisustusjuttujen parissa. Pienilläkin jutuilla saa sisustukseen muutoksia. Stailasin työpöytäni uuteen vähän keväisempään asuun vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla ja fiilistelin samalla LUMENEn lakkoja lemppari väreissäni. Päätyipä päydälle myös estelle & thild Spring Rose Blonde Body Butter, aivan ihana ja miten suloinen pakkaus. 


Työpöytään, pöydällä olevaan lamppuun ja työtuoliin ( joka ei näy kuvassa ) olen tyytyväinen. Ne kaikki ovat IKEAsta ja ihan perusjuttuja ja siksi niin kivat. Tyyliä on helppo muuttaa sitten pienillä yksityiskohdilla pöydällä. Sen sijaan en ole tyytyväinen työpisteeni nykyiseen sijoituspaikkaan, joka on kuopuksen huoneessa. No, voitte arvata, että pöytäni ja koneeni on aika usein varattu . . .


Olenkin miettinyt pöydälleni uutta sijoituspaikkaa. Omaan makuuhuoneeseen se ei mahdu, olohuoneessa sille olisi tilaa, jos kääntäisin kirjahyllyn pystyyn. Mutta ja aika iso mutta, silloin pöytä ja tietokoneeni olisi aivan telkkarin vieressä ja se ei taas ole hyvä idea. Aika usein tytär tai minä katsomme koneelta myös tv-sarjoja. Joten ei kai auta muu kuin pitää kone nykyisellä paikalla. Onko sinulla oma työpöytä ja missä se sijaitsee ? Ihanaa Ystäväpäivää kaikille lukijoilleni !

* Lumenen kynsilakat ja estelle & thild body butter saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Suloinen työpiste, hento vaaleanpunainen on hurmaavan näköinen myös työpöydän tehostevärinä. Ihanaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Yksinkertaiseen sisustukseen saa kivasti vaihtelua pienillä yksityiskohdilla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig