lauantai 2. tammikuuta 2016

Winter white


Vuoden ensinmäinen asu tulee myöhemmin Fashion & Beauty Forumiin sivuille. Käykäähän kurkkaamassa talvista asuani. Tavattiin tänään Marian ( ja yhden toisen ihanan )  kanssa kahvilla Kappelissa ja samalla napsittiin asukuvat. Huh, miten kylmältä ilma tuntui ja arvaatte vamaan, että kuvaaminen ei ollut niin hauskaa sormet jäässä. Kahvin jälkeen käytiin vielä Luxbagissä, jossa onneksi ei ollut mitään mikä olisi aiheuttanut itselleni pakko saada-reaktion, kauniita laukkuja toki hyllyt pullollaan ja paljon myös alessa. Sen jälkeen vielä nopea piipahdus COSissa, jossa oli niin kova tungos etten löytänyt mitään. Tyhjin käsin kotiin siis. Oliko sinulla tänään shoppailupäivä ja onnistuiko tekemään löytöjä ? Leppoisaa lauantai-iltaa ystävät !

Share:

4 kommenttia

 1. Ihana, ihana asu taas. Tykkään!

  Mä en viihdy yhtään alennusmyynneissä, mua ihan ahdistaa. Ja kaikki talven ostokset taisin tehdä jo loka-marraskuussa, joten nyt alkaa kevät- ja kesävaatteiden hamstraus, no ei nyt ihan vielä, mutta maaliskuussa…

  ihanaa vuotta 2016 sinulle ja läheisillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta <3

   Tiedän tunteen, ruuhkaisissa kaupoissa ei tunnu löytyvän mitään, sovitus ei onnistu jne.
   Mäkin alan fiilistellä kevättä heti vuoden vaihtumisen jälkeen, ostokset teen kyllä myöhemmin.

   Poista
 2. Apua, kuinka kiva asu! Miten musta tuntuu, että aina kommentoin näin, mutta niin se vaan on : ) En ole käynyt kuin yhdessä "nettialessa". Ja sieltä olin onnistunut tilaamaan osan tuotteista tuplana : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina <3 Kiva, kun tykkäät. Meillä on varmaan aika samanlainem maku :)

   Voi, apua ! Saahan ne palauttaa maksutta, toivottavasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig