torstai 28. tammikuuta 2016

FLOWER POWERTaas kävi niin hassusti, että jouluksi hankittu Amaryllis kukki vasta uuden vuoden puolella. Monena vuotena peräkkäin olen ostanut joulukukat vasta vähän ennen joulua, unohtaen edellisen vuoden. Nämä kuvat ovat parin viikon takaa olohuoneestamme. Tämän hetkinen sisustus alkaa jo vähän kyllästyttää, mielessä onkin jo keväisempi ja vaaleampi sisustus. Musta pöytäkin saa taas luultavasti väistyä ja laitan sen tilalle joko Hayn pikkupöydät valkoisina tai ehkä marokkolaisen tarjotinpöydän. Tyynyiksi haluaisin mustavalkoisten lisäksi keveitä pastellisia sävyjä, ehkäpä sitä vaaleansinistä ja / tai vaaleanpunaista. Julisteenkin voisi vaihtaa ja kenties jopa värillisiä kukkia. Joko siellä jo mietitään keväisiä juttuja ? Tunnelmallista torstai-iltaa kaikille !
Share:

8 kommenttia

 1. Mullakin on tällä viikolla alkanut käydä mielessä olohuoneen muuttaminen keväisemmäksi. Tehosteväriksi on vähän kaavaillut vaaleansinistä tai turkoosia, joita kumpaakaan en ole käyttänyt pitkään aikaan. Mutta saa nähdä, mihin lopulta päädyn. Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin kiinnostaa tuo vaaleansininen, kiva kuulla että olet innostunut siitä myös. Ehkä turkoosi sopisi sitten kesällä ? Minusta sekin on kaunis väri.

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia Sara <3

  VastaaPoista
 3. Kaunista - ja tyylikästä!
  Ja yksi minunkin amarylliksistäni jatkaa vielä kukintaansa;)
  Hyvää viikonloppua sinulle, Sara <3

  VastaaPoista
 4. Mulla käy taas aina niin, että kukat ei ehdi selvitä hengissä jouluun asti, varsinainen viherpeukalo (NOT!) kuin olen ;) Ihanaa viikonloppua! <3 Ja kyllä, keväiset jutut valtaavat mieltä koko ajan entistä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, kuulostaa kurjalta. Ehkä hoidat niitä liikaa ? Ihanaa kun kevät tulee. Mukavaa viikonloppua !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig