keskiviikko 6. tammikuuta 2016

D E T A I L S


Mustan ja sinisen yhdistelmä on yksi omista suosikeistani, oikeastaan pidän kyllä mustasta niin yksin kuin yhdistettynä melkein mihin tahansa muuhun väriin. Raidallinen paitis on Topshopin ja harvoin yhdistän sitä muihin kuin mustiin vaatteisiin. Joskus saan idean kokeilla sitä farkkujen kanssa ja sitten sovitan kaikki farkkuni läpi ja lopulta puen ylle mustat. Paidan sininen ei tunnu sopivan yksienkään kaapissani roikkuvien farkkujen seuraksi. Neule on itse neulottu Novitan Seitsemän Veljestä langasta ja lämmittää näin pakkasellakin. Kuva muuten otettu joulun aikaan, ihan näin kovilla pakkasilla en kuvaile ulkona ilman takkia. Huulipunana on Lumenen Wild Rose sävy 13 Kanerva. Tämän kauden olen käyttänyt erilaisia viininpunaisen sävyjä niin kynsissä kuin huulillakin. Itsestäni se tuntuu vallan suurelta vaihtelulta. 
Ihanaa oli viettää ylimääräinen vapaapäivä kotosalla. Kireä pakkanen piti huolen siitä, ettei ulos juuri tehnyt mieli mennä. Lunta saisi tulla hiukan lisää ja pakkasta vähemmän, niin olisi mukava talvi. Ehkä jo viikonloppuna. Leppoisaa loppiaista !


Share:

12 kommenttia

 1. Jossain vaiheessa itselläni oli tunne, että sinistä ja mustaa ei voisi yhdistää toisiinsa. Tänä syksynä on tullut sekin koettua ja toimiikin tosi hyvin. Niin kuin myös tässä sunkin kokonaisuudesssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ja musta on niin hyvä yhdistelmä. Minusta mustaan voi yhdistää kaikkia värejä.

   Poista
 2. Aivan ihana kuva <3 Toivottavasti oli kiva päivä!

  VastaaPoista
 3. Todella hyvä asukokonaisuus! Tämä on myös minun lemppariväriyhdistelmä :)

  Se on todella jännä kuinka sininen farkkupaita sopii parhaiten juuri mustan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla on mustaa niin paljon vaatekaapissa, että muita yhdistelmiä on jo vähän vaikea kokeilla ;) Minusta musta korostaa muita värejä ja ne pääsevät paremmin esille kuin yksinään.

   Poista
 4. Sininen on yksi lempiväreistä ja myös musta, jos sitä nyt väriksi voi sanoa :) En osaa jostain syystä käyttää sinisiä paitapuseroita, aikoinaan mulla oli farkkupaita ja eilen hiplailin yhtä kaupassa.. Pitää varmaan kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on kaunis väri ja minusta aivan ihana mustan kanssa. Vaaleansininen paita on itselläni usein käytössä, kaksi tummempaa sen sijaan harvoin. Ehkä se vaalea väri kasvojen lähellä näyttää kuitenkin kivemmalta :)

   Poista
 5. Minulla oli pitkaan ongelma sinisavyisen paitapuseron kanssa kunnes kekkasin yhdistaa harmaisiin farkkuihin. Siita tuli yksi lemppareistani :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin kokeilla. Valkoisiin farkkuihin olen tätä paitaa yhdistänyt.

   Poista
 6. Sinisen ja mustan yhdistelmä on myös mun lemppareitani. Sun yhdistelmä näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig