tiistai 8. joulukuuta 2015

White


Aika harvoin tänä syksynä on ylle eksynyt valkoinen paitis, vaikka se onkin yksi lemppareistani. Ehkä syynä on ollut sateiset aamut, jolloin olen mielummin kääriytynyt pehmeisiin neuleisiin tai sitten ihan laiskuus. Mikään ei ole kauheampaa kuin vetäistä ylle silittämätön paita. Omasta vaatekaapistani löytyy muutama valkoinen paita ja näissä kuvissa ylläni oleva Sandin paksu puuvillapaitis on yksi niistä. Parasta tässä paidassa on ajaton malli ja kestävä kangas, joka ei ole vuosien käytössä kellastunut eikä kulunut. Ehkä tämä on sellainen 4ever-vaate. Oletko valkoisten paitisten ystävä ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !


* Adlinks / Mainoslinkkejä 
Share:

12 kommenttia

 1. Ihan samoja fiiliksiä täällä: valkoista paitista on tullut käytettyä tosi harvoin, vaikka yleensä se on käytössä vähintään kerran viikossa. Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua miten sitä joskus unohtaa nämä pukeutumisen perusjutut :) Käytän myös paitiksia yleensä kerran viikossa, mutta tänä syksynä ne ovat jääneet kaappiin.

   Poista
 2. Valkoinen paitis pitää ehdottomasti olla kaapissa. Sopii kaikkien housujen kanssa...ärsyttää vaan se silittäminen!

  VastaaPoista
 3. Itse en osaa paitiksia käyttää vaikka niitä muutama kaapistani löytyykin - ja ihailen niitä muiden päällä. Tuo valkoinen paitiksesi on kauniin mallinen ja valkoinen väri sopii sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen viime aikoina päätynyt useinmiten neuleisiin ;) Kiitos <3

   Poista
 4. Ihanaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää :)

  tykkään valkoisista paitiksista mutta nyt huomasin, etten ole pitänyt pitkään aikaan niitä.
  täytyypä ottaa taas esille :) kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehkä ollaan oltu niin neuleiden lumoissa ;)

   Poista
 6. Minulla on valkoisten paitisten kausi aina keväisin ja alkusyksyllä. Ja puen sen aina farkkujen kanssa, mutta näyttääpä todella hyvältä nahkahousujen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, tänä syksynä jäi käyttämättä. Mä puen valkoisen paitiksen useinmiten mustien housujen kanssa ja farkkujen kanssa sitten sinisen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig