tiistai 17. marraskuuta 2015

Lemppareita


Weledan Evening Primrose sarjan käsivoiteen lisäksi omia suosikkeja ovat myös Age Revitalising Body Oil ja Day Cream. Varsinkin öljy on todella ihana ja sitä olen käyttänyt niin silmämeikin poistoon, vartalolle kuin kasvoillekin. Jos kasvojen iho tuntuu kuivalta ja elottomalta, olen levittänyt ohuen kerroksen öljyä yöksi ja aamulla iho on ihanan pehmeä ja levänneen näköinen. Weledan tuotteethan ovat ekologisia ja luonnollisia ja lisäksi he valmistavat antroposovisia lääkkeitä. Mitkään tuotteista eivät sisällä synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita, eikä niitä ole testattu eläimillä.
Eikä muuten ole ihana tuo kuva Goldie Hawnista lastenlastensa kanssa ? Kesän Porterissa oli hänestä haastattelu ja kauniita kuvia. Hän oli aikoinaan yksi lemppari näyttelijöistäni ja olen varmaan nähnyt kaikki leffat, joissa hän esiintyy useita kertoja. Olisi kiva kuulla sinun lemppari näyttelijätär kautta aikojen ? Tunnelmallista tiistai-iltaa ! 


Share:

8 kommenttia

 1. Weleda on ollut mun suosikki viimeiset 20 vuotta. Onnekseni se on suosittu tuotemerkki täälläkin niin ei ole hankintaongelmia ja Whole Foodsista saa antroposofisia lääkkeitä myös. Olin tänne muuttaessani jotenkin aivan varma ettei täältä niitä löydy niin oli kiva yllätys kun huomasin ne yhtenä kauniina päivänä.

  Goldie on ihana. Muutenkin vanhemmat näyttelijät olivat aikanaan ( ja myös nykyään!!) mun mieleen jotenkin nätimpiä ja sympaattisempia kuin nämä uudemmat. Kauneusihanteet ovat muuttuneet vuosien aikana aika paljon. Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Weleda on myös sinun suosikkejasi. Ja saatavilla myös siellä.

   Goldie on ihana, tykkään kyllä myös tyttärestä. Meryl on toki upea myös.

   Poista
 2. Tuo öljy kulostaa mielenkiintoiselta. Juuri eilen mietin, että pitäisi hankkia öljy, tuotahan voisi kokeilla. Onpa vaikea nimetä yhtä näyttelijätärtä, mutta Meryl Streep on yksi lemppareistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä öljy on yksi suosikeistani. Ei tahraa, mutta silti toimii.

   Poista
 3. Weledan tuotteet ovat hyvia (Whole Foodsista minakin sita hankin)! Ja noin yleensakin, öljyt ovat ihania, varsinkin nyt kun ilmat viilenevat ja iho on kuivempi. Sattumalta tilasin juuri evening primrose kasvoöljyä (Brooklynin Mullein & Sparrow), katsotaan onko hyvää. Edelliseen kasvoöljyyni, Ren ruusuöljyyn olin hieman pettynyt..se kylla kosteutti, mutta ei mielestani hoitanut tarpeeksi. En muuten tieda onko minulla lempparinayttelijaa, tai sitten en osaa valita yhta. Meryl Streep on mahtava, ja niin on Cate Blanchett.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet löytänyt Weledan. Minusta öljyt ovat varsinkin talvi-iholle ihan parhaita ja Suomen oloissa aika must.

   Meryl samoin kuin Kate ovat myös suosikkejani.

   Poista
 4. Muistan myös katselleeni näitä kuvia Goldiesta lastenlastensa kanssa, niistä tuli niin hyvä olo ja mieli. Ja muutenkin juttu oli hyvin sympaattinen.

  Meryl Streep on huikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi juttu oli minusta aivan ihana. Tykkään Porterin artikkeleista, joka numerossa on jotain mielenkiintoista, vaikka aina muotijutut ei osu nappiin.

   Peukku myös Merylille, aina upea.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig