torstai 22. lokakuuta 2015

MessutunnelmiaViikonlopun I love me messuilta jäi vähän sekava kuva. Messu-alue on laaja ja mukaan mahtui niin hyvinvointia, kauneutta, muotia jne. Näytteille-asettajia oli joka lähtöön ja eniten itseäni kummastutti kaikki ruokajutut. Kun itse syön ihan tavallista terveellistä ruokaa, eikä minulla ole mitään ruoka-aine allergioita tai rajoitteita, ei messujen tämä puoli oikein avautunut itselleni. Kova kuhina näytti myös näillä osastoilla olevan, kai se on aika trendikästä ?
Oikeastaan nappailin messuilta kuvia vähän miten sattuu, tyyliin mistä saa kivan kuvan. #sustainablemarketplace oli mielenkiintoinen ja siellä kuvasin ja katselin pitkään eri tuotteita. Yllä olevan kuvan myssyt olivat hurmaavia ja niitä kutovat myssymummot. Hauska idea, eikö ?
Yllä olevien kuvien upea iltapuku on Outi Les Pyyn. Olisipa kiva kokeilla kerran tuollaista pukua. Puku oli vielä upeampi luonnossa ja minusta tuo puku on uskomatton taidokkaasti tehty. Alakuvan asut ovat ovat myös mieleeni, musta-valkoisia kun ovat.

idkuvaKauneutta messuilla tuntui riittävän eniten ja kiertelinkin eri osastoja pitkään ja tapasin myös tuttuja yhteistyö kumppaneita. Nämä kuvat ovat Madaran osastolta, jossa ihastuin uuteen Time Miracle-sarjaan. Tai no, jos ihan rehellisiä ollaan, niin noihin upeisiin mustiin pakkauksiin. Mikä sinusta oli parasta I love me messuilla tänä vuonna ? Tunnelmallista torstai-iltaa !

Share:

6 kommenttia

 1. Hah, mä oon vähän samanlainen kuin sinä, en ymmärrä noiden superfoodien yms päälle yhtään. Syön kuin sinä perusterveellisesti ja se on riittänyt. Niin ei tuo ruokapuolen hifistely niin iske tai ei ole innostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan kaikkeen ei jaksa eikä ehdi perehtyä :)

   Poista
 2. Minäkin syön terveellisesti, mutta noukin vähän näitä superfoodejakin kuitenkin mun ruokavaliooni. Kuitenkin pääraaka-aineet on niitä terveellisiä. Näillä saan rajoitteisiini vähän vaihteluvuutta tuon oman rajoitteeni takia. Nämä kun ovat luontaisesti gluteenittomia, niin niillä saan vähän vaihtelua ruokavaliooni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin. Varmasti itsekin samassa tilanteessa etsin lisää vaihtoehtoja ja ennenkaikkea perehtyisin asiaan.
   Nyt vaan en ehdi enkä jaksa, vaikka noissa paljon hyviä ominaisuuksia varmasti onkin. Tietenkin myös lasten kotona asuminen vaikutta asiaan, hinnaltaan nuo eivät ole se lapsiperheen ensisijainen valinta :)

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Mulle messukäynti jäi aika lyhyeksi ja hätäiseksi; en oikein osannut keskittyä, kun koko ajan takaraivossa oli ajatus tekemättömistä hommista. Kuviakaan en ottanut lainkaan, joten tosi mukava nähdä niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin jotenkin hätäinen tuolla. Etsin paria tuttua yhteiskumppania ja siihen se aika sitten kuluikin :)
   Kiva että pidit kuvista.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig