tiistai 1. syyskuuta 2015

WHAT I WORE ( + arvonta muistutus )

Leather jacket Karl Lagerfeld // jeans Won Hundred // t-shirt Black Swan Fashion // suede pumps Pura López // sunnies Ray-Ban

Eilisen asuna simppelisti farkut ja valkoinen printtipaita sekä nahkatakki. Alkukesästä joku kommentoi käyttäessäni näitä farkkuja matalien kenkien kanssa niiden näyttävän paremmalta korkojen kanssa. Totta, minusta melkein asu kuin asu näyttää paremmalta korkojen kanssa ainakin meidän ihan tavallisten naisten päällä. Pitkäsääriset mallit ovat sitten asia erikseen. Toisaalta ainakin itse käytän sellaisia kenkiä kuin mukavimmalta tuntuu ja niin valitettavasti aika usein jalkaan päätyvät matalat kengät, joiden kanssa ei tarvitse miettiä kuinka pitkiä matkoja tulee käveltyä. Jos liikkuisin päivittäin omalla autolla, jalkaan saattaisi eksyä useammin korot. Millaisissa koroissa sinä viihdyt parhaiten ? Ja hei, muistakaahan osallistua Habitare messulippujen arvontaan blogissani. Arvontapostaukseeni pääset  tästä linkistä . Tunnelmallista tiistai-iltaa !* Adlinks /Mainoslinkkejä

Share:

14 kommenttia

 1. Farkut ja korkkarit on vaan niin paras yhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. Komppaan Maijua eli farkut ja korkkarit parasta. Välillä vain käytännön tai pakon syistä täytyy tyytyä matalampiin kenkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika usein munkin valinta on ne matalat kengät, joskus otan korkkarit kassissa mukaan, mutta aina ei jaksa kantaa, saati kävellä koroilla.

   Poista
 3. Wautsi Wau, hyvältä näyttää! Koroilla tai ilman.

  Minä viihdyn kovin hyvin matalissa kengissä. Juurikin juttelin ystäväni kanssa siitä, että hyvä kun juhliin jaksaa laittaa korot, niin mukavuudenhaluinen sitä nykyään on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3

   Kuulostaa niin tutulta, mä en viitsi laittaa korkoja, jos tiedän että kävelyä tulee paljon.

   Poista
 4. Tosi makee asu! Josta tulikin mieleeni, että pitäisi löytää uusi musta nahkarotsi :)
  Minä olen nykyisin niin onneton korkojen käyttäjä, että aika harvakseltaan niitä tulee käytettyä. Juhliinkin tekisi vain mieli vetäistä bikerbootsit mekon kaveriksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt on kyllä niin ihania nahkarotseja kaupat pullollaan.

   Bikerit on kivat mekon kanssa ja pukeutuminen on niin vapaata nykyään, että juhliinkin voi monesti mennä niillä.

   Poista
 5. Ihana rock-henkinen asu! Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig