perjantai 18. syyskuuta 2015

Perjantai juttuja


Kesän alussa vierailin REVIDERMin meikkilanseurauksessa ja sieltä saamassani goodie bagissa oli merkin huulipuna ja huultenrajauskynä. Olen nyt viimeisen vuoden aikana yrittänyt opetella huulipunan käyttöä ja katukuvassa aina ihastelen naisia, joilla on taitavasti maalatut huulet. Kyllähän huoliteltu meikki tuo asuun sen viimeisen silauksen. Tästä huolimatta huomaan yhä edelleen unohtavani jopa asukuvista huulipunan aika usein. REVIDERMin huultenrajauskynä on kyllä hurjan kätevä ja tykkään myös huulipunan peittävyydestä ja kauniista tumman pinkistä ( luonnossa tummempi kuin kuvassa ) sävystä. Puna myös pysyy huulilla hyvin ja pakettikin on tyylikäs.
Kuvasin punat uusimman Porter lehden päällä, joka oli pienoinen pettymys. Aikaisemmat numerot ovat sisältäneet paljon mielenkiintoisia artikkeleja ja muoti jututkin ovat olleet kivoja. Tämän numeron muoti jutut eivät kolahtaneet sitten yhtään ja muutenkin tämän syksyn muodissa näkyvä boho-tyyli ei ole oma juttuni. Muutamia ihastuttavia tyylejä sentään lehdessä oli, kuten kuvan asu AGn mainoksessa Darian yllä. Itseeni parhaiten kolahtaa juuri tälläinen simppeli ja huoleton tyyli, johon voi pukeutua vuodesta toiseen. Mukavaa viikonlopun alkua teille kaikille !


Share:

8 kommenttia

 1. Mina olen ollut Porteriin pettynyt jo useamman numeron ajan... Harmi, se alku oli niin lupaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi todellakin, edellisessä numerossa oli muutama itseäni kiinnostava juttu, mutta selkeästi taso on laskenut viime vuodesta.

   Poista
 2. Ennen muinoin käytin huulipunia ja tein huolelliset rajauksetkin. Sitten tulivat huulikiillot ja huulipunat jäivät. Täytyisi palata huulipuniin, mutta jotenkin tuntuu etten enää osaa tai sitten minusta on tullut laiska : ) Kiillot ovat niin helppoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Käytän myös paljon värittömiä huulikiiltoja ja usein Vaseliinia. Tiedäthän niitä pieniä huulille tarkoitettuja pakkauksia, siinä tuntuu olevan itselleni tarpeeksi kiiltoa ja on myös hoitava. Toisaalta huulipunalla saa kivasti eloa asuun, varsinkin kokomustaan.

   Poista
 3. Noiden kuvassa olevien huulimeikkien värit kyllä näyttävät erittäin hyviltä. Tekis mieli kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat hyviä tuotteita ja väri on kyllä upea :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig