sunnuntai 13. syyskuuta 2015

O R A N G EJoskus alkukesästä ihastuin tähän tanskalaiseen BeckSöndergaardin tote laukkuun ja onnekseni sain sen omaksi. Laukun malli on LAKE nimeltään ja se on juuri sopivan kokoinen jokapäiväiseen käyttöön, olkahihnat ovat riittävän pitkät ja paksut, pysyäkseen mukavasti olalla. Laukkuun mahtuu kivasti tavaraa ja toisaalta se ei kuitenkaan tyhjänäkään lysähdä kasaan. Kevyt ja sadettakin kestävä.Joku tyylini tunteva lukija varmasti ihmettelee, kuinka ihastuin laukkuun, vaikka siinä on noinkin paljon kirkasta oranssia. No, sitä vähän ihmettelen itsekin, mutta juuri siksi laukku on IHANA. Toisaalta olalla tuo oranssi väri ei näy niin paljon, sen näette huomenna, kun julkaisen ensinmäiset asukuvat laukun kanssa. Laukussa on mukana myös pieni irrotettava vetoketjulla suljettava pussukka, jossa voi pitää vaikkapa lippua tai avaimia.


BeckSöndergaardilla on paljon muitakin kauniita ja käytännöllisiä laukkuja, lompakoita ja pussukoita, jotka sopivat mainiosti jokapäiväiseen käyttöön ja ovat lisäksi muodikkaita ja tyylikkäitä.
TÄÄLTÄ voi käydä kurkkaamassa vielä Suomen jälleenmyyjät tai kysyä niitä soittamalla Nougat +358405519017 tai meilitse sanna@nougat.fi

* Laukku saatu blogin kautta
Share:

12 kommenttia

 1. Onpa upea laukku ja mitkä kontrastivärit, wau!

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis ja ihana oranssi :)

  VastaaPoista
 3. Onpahan aivan ihana ja kivan kokoinenkin. Kivasti piristää oranssi mustaa. :) Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 4. Onpa kivannäköinen laukku! Klassinen malli, ja oranssi tuo sopivasti pientä särmää :)

  VastaaPoista
 5. Kiva lauku, musta ja tyylikäs päältä, sisällä pirteää. Tuollaisella olisi paljon käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo oranssi on ihanan pirteä. Ihan paras laukku työpäiviin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig