perjantai 11. syyskuuta 2015

AHEAD !Torstaina kävin töiden jälkeen tutustumassa  Habitaren Ahead alueeseen. Sitä ennen nautin sisustusbloggareille järjestetystä tarjoilusta Wine Cornerissa. Tarjolla oli herkullista kana-ja kasvis couscousia, jälkkärinä suussa sulavia suklaajuttuja ja drikkejä. Mukavan hetken jälkeen suuntasin Ahead alueele ja tietysti ensin halusin nähdä nuo sateenvarjot katossa. Kannattaa ehdottomasti käydä tuolla Ahead alueella, jos olet suuntaamassa Habitareen.Alueella on myös Trendianalyytikko Susanna Björklundin kanssa yhteistyössä toteutettu Signals-vainunäyttely, josta ovat postauksen muut kuvat. Tästä näyttelystä tulee pysyvä osa Habitaren muotoilualuetta aheadia ja sen teemat vaihtuvat vuosittain, sillä sisustus- ja muotoilumaailmasta on puuttunut trendinäyttely, josta pystyisi hahmottamaan mihin ala on menossa.Susanna Björklundin mukaan megatrendit, kuten ikääntyminen ja digitalisoituminen vaikuttavat meihin kaikkiin ja muotoilu-alan ilmiöt ovat osa laajempaa, yhteiskunnallista muutosta. Signals-vainunäyttelyssä oli monia mielenkiintoisia juttuja, joista kuvasin tähän niitä, jotka tekivät itseeni jollain tavoin vaikutuksen tai toivat muistoja mieleen.Kuvasin pari muutakin itseäni kiinnostavaa juttua, niistä postaukset blogiin tulossa myöhemmin. Suunnitelmissani on käydä viiikonloppuna uudestaan messukeskuksessa katsomassa joitakin kohteita, joihin en torstaina  ehtinyt, ainakin ArtHelsinki olisi tarkoitus kiertää. Habitare on avoinna koko viikonlopun, joten jos et ole jo käynyt, vielä on aikaa tutustua tämän vuoden tarjontaan paikanpäällä. 
Kivaa viikonloppua kaikille !

Share:

8 kommenttia

 1. Ajattelin käydä myös sunnuntaina kääntymässä messuilla. Tuttavalla on siellä osasto, jossa esillä Indonesialaisesta kierrätyspuusta valmistettuja huonekaluja ja myös muista sisustusjuttuja. Pitää käydä katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hauskalta. Tuolla on paljon katsottavaa, kannattaa tosiaan vähän etukäteen miettiä mitä haluaa nähdä.

   Poista
 2. Kivoja kuvia :)). Mä olen suuntaamassa tänään Habitareen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti sinulla oli kiva päivä.

   Poista
 3. Kauniita huonekaluja! En ole mikään kova messukävijä, mutta alkoi houkuttamaan näiden myötä. Mikä oli mielestäsi parasta antia?

  Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Miia ! Kiitos :) Tykkäsin eniten ahead! alueesta ja Kannustalon Ladosta.

   Poista
 4. Upeita kuvia! Niin paljon mahtavaa katsottavaa, että se tunteroinen tunti puoli mitä meillä oli käytettävissä ei riittänyt kyllä. Mutta luulenpa että huominen jää väliin. Panostetaan sitten ensi vuonna enemmän Habitareen. :)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia :) Tuolla on niin paljon nähtävää, ei tunti millään riitä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig