keskiviikko 5. elokuuta 2015

WHAT I WORE
T-shirt Alexander Wang // skirt Laura Ashley // sandals Birkenstock // sunnies Ray-Ban // bag Alexander Wang

Aurinkoisen keskiviikon asuna jotain vähän itselleni epätavallista eli tuo keväällä ostamani Laura Ashleyn kukkahame. Tänäänkin yhdistin sen mustaan eli Wangin mukavaan teeppariin ja Birkseihin. Onneksi olen ostanut hameen second handina ja sillä ei ollut paljon hintaa, koska luulen tämän päiväisen jälkeen, että lähtee uudelleen kiertoon. Asussa sisänsä ei ole mitään vikaa, mutta ?! Niin, mulla on siinä outo olo. Tai en tiedä ? Pitäiskö hame laittaa kiertoon vai annanko sille vielä mahdollisuuden ? 
Share:

6 kommenttia

 1. No niin, nää kuvat vakuutti mut, että on sorruttava noihin Alexander Wangin t-paitoihin! (kumarrus pitkälle helmalle) Olen pitkän aikaa katsellut niitä etäältä NAP:ssa, mutta vielä olen jättänyt tilaamatta, mutta nyt täytyy. Etsin meinaten tässä alkukesästä juuri tuollaisia simppeleitä t-paitoja, joka tuntui olevan yllättävän vaikea tehtävä. Kaikki mitä kokeilin niin niissä oli niin lyhyt helma, että napa melkein näkyi ja noh, se ei ole enää tässä iässä se, mitä haen. Onko muuten laatu noissa minkälainen, kestävätkö hyvin pesua, eivätkä nukkaannu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wangin teeppareissa on hyvä laatu, omani ei ole nyppyyntynyt mutta olen hoitanut sitä ehkä vähän paremmin kuin halpoja paitoja. Mäkin tykkään että teepparissa pitää olla pitkä helma, sen voi sitten joko laittaa housujen sisään tai jättää päälle tarpeen mukaan. Käytän tätä teepparia muös niin että helma on edestä farkkujen sisällä ja takas jää roikkumaan. Toimii kivasti niinkin :)

   Poista
  2. Kiva kuulla. Seuraavaksi sijoitan pariin Wangiin sitten. Vilalta ostin joskus pari pellavasekoitteista t-paitaa muutama vuosi sitten, mutta nyt ne alkaa olemaan nähneet tosiaan viimeiset päivän, niin tuo t-paitojen etsintä on ollut tämän kesän teema. :D

   Poista
  3. Teeppareinen etsintä voi olla työlästä. Jos löytää oukean mallin ja värin, saattaa oma koko olla loppu. Wangit on kyllä hyviä :)

   Poista
 2. Suomenlinnassa? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig