tiistai 18. elokuuta 2015

WHAT I WORE
Blouse Atmosphere // jeans Diesel // sunnies Ray-Ban // bag Alexander Wang // sandals Birkenstock

Viikonlopun rentona asuna oli Dieselin leveälahkeiset farkut ja valkoinen takaa pidempi Atmospheren paita. Jalassa Birkenstockit ja laukkuna rento Alexander Wangin mokka/nahkalaukku. Tuota laukkua on tullut käytettyä ehkä eniten kaikista laukuistani, kenties sen rentouden takia. Leveitä farkkuja kuvittelin keväällä käyttäväni paljon tänä kesänä, niin ei kuitenkaan käynyt. Jotenkin ne on vähän epämukavat, lahkeet tuntuvat olevan tiellä. Omani ovat kyllä aivan liian pitkät käytettäväksi useampien matalien kenkien kanssa, siinä varmaan se syy, etteivät kovin usein eksy päälle. Oletko sinä leveiden farkkujen ystävä ? Aurinkoista tiistaita kaikille !


Share:

6 kommenttia

 1. Rento ja mukava asu! Mulle on ollut aivan sama tilanne: etukäteen kuvittelin käyttäväni leveälahkeisia farkkuja tosi paljon tänä kesänä, mutta loppujen lopuksi en ole niitä kovinkaan montaa kertaa päälleni laittanut. Katsotaan, miten käy syksyn mittaan. Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mihin ne kaikki päivät hävisi, jolloin piti käyttää leveitä farkkuja ? :) Jotenkin luulen ettei syksy tuo muutosta asiaan ;)

   Poista
 2. Aivan ihana nuo housut!! Siis mieltsin mageet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne :) Miksi ihmeessä ne ei eksy useammin päälle ?

   Poista
 3. Sulle kyllä sopii tuollaiset leveämpilahkeisetkin housutkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig