keskiviikko 12. elokuuta 2015

Koivu & hunaja


Kesä lähestyy loppuaan ja ennen uuden kauden juttuja, halusin vielä jakaa kanssanne yhden kesän kosmetiikka suosikkini eli LUMENEn Body Refresh  Koivu & hunaja suihkugeeli sekä saman sarjan jalkavoide. Jotenkin nämä ovat niin suomalaisia kuin vain olla ja voi, tuoksua myöten. Keväällä ostin ensinmäisen Body Refresh sarjan tuotteen ja siitä tuli heti suosikkini. Kun sitten kesän kynnyksellä sain LUMENElta näitä tuotteita testiin, olin todella iloinen. Kaikki sarjan tuotteet ovat varsin kohtuuhintaisia. Tästä linkistä voit kurkata LUMENEn vartalonhoitoon tarkoitetut tuotteet. Koivu & hunaja suihkugeeli ja jalkavoide ovat molemmat virkistäviä ja tuoksu on lempeä kuin kesäilta. Niissä on koivunlehtiuutetta, joka kirkastaa ihoa ja hunajaa, joka pehmentää ihoa. Ja kuten arvata saattaa, ovat molemmat tuotteet olleet myös tyttöjen mieleen. Ovatko LUMENEN vartalonhoitotuotteet sinulle tuttuja ? Kivaa keskiviikko-iltaa !* Tuotteet saatu testiin LUMELTA


Share:

10 kommenttia

 1. Kuulostavat tuoksuineen täydellisiltä kesätuotteilta.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanan raikkailta :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään juuri noista tuotteista. Koivusta tulee kesäfiilis. Putelitkin ovat kivan raikkaat.

  VastaaPoista
 4. Kuulostavat juuri suomalaisilta, raikkailta kesätuotteilta - tulee heti mieleen mökki ja mökkisaunan jälkeinen ihana olo.
  Mahtaisikohan tuo koivu tuossa tuotteessa ärsyttää koivunsiitepölyallergikkoa - ja tuoksuallergikkoa? No - sitähän ei tiedä kuin kokeilemalla;)
  Ihania elokuun päiviä sinulle, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä kyllä tulee heti mieleen kesä ja sauna mökillä. Olen myös siitepöly allerginen, minulle ei näistä tullut oireita. Suihkugeelissä on kyllä ihan selvä koivun tuoksu.

   Kiitos samoin sinulle Lady !

   Poista
 5. Lumenella on kivoja tuotteita, en ole vuosiin kokeillut mitään vartalonhoitoon vaikka meikkivoiteet onkin kovassa käytössä. Joskus on tullut käytettyä Lumenen vartalonhoitotuotteita, mutta uudistavat niitä niin usein että vanha ja tuttu putoaa pois ja sitten pitäisi taas kokeilla uutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteiden jatkuva uudistus on nyt trendi mutta kyllä nämä tuotteet ovat olleet myynnissä jo jonkun aikas samoin kuin Lumenen Artic Spa sarja. Itse tykkään myös vaidella tuotteita, sillä jos käytän aina samaa, tuntuu sen teho häviävän.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig