sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Insta lately


Pitkästä aikaa päivitystä instan @sarasblogi puolelta. Helteisen viikonlopun ehdoton ykkösjuttu on ollut hattu. Hatussa on sekin hyvä puoli, että se suojaa kasvoja auringolta. Viimein olen myös siirtynyt sandaaleihin, sekä Birkenstockeihin että Michael Korsin flipfloppeihin. Jälkimmäisillä ei tosin kovin pitkään viitsi kävellä.  
Hedelmiä ja marjoja olen syönyt kesän aikana myös aamuisin, kun on enemmän aikaaa laittaa aamupalaa. Ja lukenut lehtiä aamupalalla myös muina aamuina kuin sunnuntaina. Uudet kesäsandaalit ovat Filippa K. napupohjaiset kiilakorot, niitä olen jo käyttänyt, vaikkei niistä vielä ole kuvia blogin puolella.
Kesään kuuluu tietysti raidat ja onnistuinpa nappaamaan #fwis kuvan instaan katuun maalatun räsymaton päällä taannoisella Loviisan piipahduksella. Samalta reissulta on myös herkullinen kuva kakkupalasta.
 Lisää kahvia, lehtiä ja raitoja. Asut ovat oleet melko simppeleitä ja lenkkarit usein jalassa. Kesäisestä kaupungista  nauttiminen on vaan niin paljon mukavampaa, kun jaksaa kävellä. Aina ei tarvita edes aurinkoa, kaupungissa on niin paljon kaikkea tekemistä myös viileinä ja sateisina päivinä. Mitä sinun kesään kuuluu ? Suloista sunnuntain jatkoa kaikille !


Share:

4 kommenttia

 1. Kiva hattu :) Tarvitsisin itsekin hatun, mutta ongelmana on se, että kauppojen valikoima on pelkkää one sizea. En ole ikinä aikaisemmin tajunnutkaan, että minulla on keskimääräistä isompi pää :D Nyt kyllä tiedän, koska en löytänyt uutta hattua.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi ei. Hatun etsintä on kyllä hankalaa, täytyy löytää oikea koko ja malli joka istuu omaan päähän ja kasvoihin. Mä oon huomannu, että jopa kuvun mallilla on väliä. Jotkut hatut ei sovi itselleni ollenkaan.
   Toivottavasti löydät itsellesi sopivan hatun !

   Poista
 2. Kesään kuuluu paljon rantaelämää jahka siivouksiltani sinne pääsen. ;) Mukavinta on leppoisat aamut, kiireettömät sellaiset. :)

  Upeita kuvia Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on taas hyvät siivous ilmat ;) Älä kuitenkaan koko kesää käytä siihen.
   Kiireettömät aamut onkin ihan parasta, kesä on kuin loputon viikonloppu :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig