maanantai 8. kesäkuuta 2015

What i woreTrench coat H&M // shirt Black Swan Fashin ( saatu ) // midi skirt H&M // leather sandals Cos // sunnies

Viime viikolla näin muutaman naisen trenssissä ja sandaaleissa ja minusta look oli niin kiva, että pitihän sitä kokeilla. Omassa asussani on viime kesän yksi lemppareista eli musta midi hame H&M ja tänä keväänä Black Swan Fashionilta saatu leveä paita, jossa on sopivasti S kirjain. Paidasta ja Black Swan Fashionista voit käydä lukemassa enemmän TÄSTÄ ja TÄSTÄ postauksestani. Sandaalit on niinikään lempparit ja jo muutaman kesän kovassa käytössä olleet. Toivottavasti kestävät vielä tämän ja ensikesän, ikuisesti. Itse viihdyin asussa hyvin, oli samalla kertaa rento mutta naisellinen olo. Yhdistätkö sinäkin sandaalit trenssiin ? Mukavaa ja aurinkoista viikon alkua kaikille !

Blogini Facebook sivulle pääset TÄSTÄ LINKISTÄ. Olisi kiva nähdä teitä myös siellä !

Share:

8 kommenttia

 1. Tykkään hameen pituudesta..tyylikäs,eikä tyrkkypituinen kuten useasti näkee jopa vanhemilla naisilla..tyyli muistuttaa 50lukua,mutta silloin naiset olikin paljon tyylikkäämpiä,hattuineen ja jakkupukuineen. Hyvä kokonaisuus...itse 70luvun nuorena oli mini,midi ja maksi..ja trets saappaat..kiva asu siis! terv. jo mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Midi on kiva pituus, helppo liikkua ja kengät jää näkyviin. Maxi ja mini ei oikein kumpikaan ole se mun juttu. Polvipituiset hameet on myös kauniita ja sopivat useinmille meistä :)

   Poista
 2. Aivan ihanat kengät :))! Kaunis kesäinen asu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Noita kenkiä näette kesän aikana kyllästymiseen saakka ;)

   Poista
 3. Moi, jätin sulle haasteen omaan blogiin, tällainen pohdintapostaus JOS haluat osallistua. Ei paineita! :)
  http://konkistadori.blogspot.fi/2015/06/mita-olen-oppinut-elamasta-ja-itsesta.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig