tiistai 7. huhtikuuta 2015

What i woreCotton knit and blazer Zara // skirt Black Swan Fashion // trench coat Tiger of Sweden // suede heels Pura López // bag Louis Vuitton Speedy Epi // sunnies Ray-Ban // wool scarf Karl Lagerfeld

Toisen pääsiäispäivän lounasasuna oli Zaran luonnonvaalea lyhythihainen puuvillaneule, jonka olemassa olon olin jo melkein unohtanut. Sen kanssa yhdistin Black Swan Fashionilta saamani mustan hameen ja Zaran bleiserin. Päällystakkina oli jo toisen kerran tänä keväänä trenssi ja ekaa kertaa en  palellut ulkona kuvatessa. Sieltä se kevät nyt tulee !!! Jalassa oli Pura Lópezin mokka korkkarit, joissa on maltillinen korko, ovat aika mukavat kävellä. Minusta mokkaiset korkkarit ovat parhaita arkisiin asuihin ja sopivat kivasti myös farkkujen kanssa. Oletko sinä jo uskaltautunut ulos pikkukengillä ?
Tunnelmallista tiistaita !Share:

8 kommenttia

 1. Tyylikäs asu ja hienot kuvat! Minä en ole vielä uskaltautunut pikkukenkiä käyttämään, tosin nyt puhuu nainen joka kesälläkin pukee mekon kaveriksi bootsit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Niin muistelenkin viime vuodesta, taisit käyttää bootseja todellakin myös kesällä ;)

   Poista
 2. Ihanan pirteitä ja onnellisen näköisiä kuvia :)!

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs lounasasu! Meikäläinen on kulkenut koko pääsiäisen niin rennon retkuissa vaatteissa, ettei niitä viitsi edes kuvata. Kiva katsella sinun ja muiden "kunnon" asuja. Vielä en ole avokkaita käyttänyt, mutta vähän tukevammat (ja lämpimämmät) pikkukengät ovat jo olleet käytössä. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Hih, niin minäkin muina päivinä mutta onneksi oli juuri silloin kun oli menoa oli kiva ilma.

   Kiitos ja mukavaa loppuviikkoa !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig