torstai 9. huhtikuuta 2015

HiusjuttujaLauantaina kävin Kamidassa leikkauttamassa hiuksistani reilusti pituutta pois. Koko talven olen miettinyt polkkatukan leikkauttamista, enkä vieläkään uskaltanut kovin lyhyttä leikata, mutta takaa lähti reilusti pituutta pois. Hiukseni olivat takaa paljon pidemmät kuin sivuilta ja nyt pituutta tasattiin. Samalla ostin Emilian suosittelemaa Kevin Murphyn ohuille hiuksille tarkoitettua tuuheuttajaa. Olen jo nyt ihan koukussa tähän itselleni uuteen tuotteeseen, joka tuntuu toimivan hyvin omissa hiuksissani. Kampaajan jälkeen kurvasin Stockalle ja ostin pyöreän fööniharjan ja ihme ja kumma olen jopa onnistunut ihan itse föönäämaan hiukseni sillä. Ruokakaupasta nappasin vielä mukaan Iberon hiuslenkkejä, niistä tosin en ole vielä aivan vakuuttunut. Omat hiusrutiini ovat varsin yksinkertaiset, pesun ja hoitoaineen jälkeen pyyhekuivaan hiukseni ja lisään juuriin Biozellin suolasuihketta ( saatu blogin kautta ) tai jos haluan enemmän pitoa laitan muotovaahtoa, Kevin Murphyn tuuhettajaa laitan tipan pituuksiin, föönaan ja suihkutan lopuksi Biozellin kiiltosuihketta ( saatu blogin kautta ), joka tekee hiuksista kiiltävät ja antaa pitoa, mutta jättää hiukset liikkuviksi. Niinä päivinä kun en pese hiuksiani, suihkutan kevyesti Cutrinin kuivashampoota ( saatu blogin kautta ) ja laitan hiukset usein ponnarille. Keep it simple. Millaiset ovat sinun hiustenhoito rutiinisi ? Tunnelmallista torstai-iltaa kamut !
Hairmakeup Kamidassa   blogini lukijoille -20% alennus väri ja leikkaus-paketista tai kampaus ja meikki-paketista. Alennuksen saat mainitsemalla BGN ja se on voimassa 31.07.2015 asti 

*Cutrin ja Biozell tuotteet saatu blogin kautta.
Share:

6 kommenttia

 1. Minulla on oltava sellainen "pese ja pidä" malli tukassani. Tämä menee vain kiinni aika monena päivänä :)

  VastaaPoista
 2. Täytyypä itsekin testata tuota Kevin Murphyn tuotetta, kiitos vinkistä :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, aika kiva tuote :)

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 3. Polkaksi leikkaamisen jälkeen on tullut enemmän suihkittua tököttejä hiuksiini. Pesun jälkeen laitan Balmainin muotovaahtoa ja föönaan hiukset (pyöröharjan voisi ostaa…), sitten laitan kuiviin hiuksiin vielä tuuheutta antavaa Kerastasen ainetta, ja lopuksi vielä suihkaus Balmainin kevyttä hiuslakkaa.
  Olen kyllä ihan suunnattoman onnellinen, että leikkautin polkan, vaikka siinä vähän enemmän on työtä, kuin entisessä, jonka usein vain laitoin poninhännälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla. Kyllä lyhyessä mallissa on enemmän laittamista, kun ei voi ponnaria käyttää. Sinun polkkasi onkin todella kaunis, ehkä itsekin leikkaan vielä lyhyemmäksi, katsotaan nyt.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig