sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

SundayTäällä ollaan rentoiltu kotona koko viikonloppu. Tai no, olen tietysti käynyt lenkillä, katsellut lemppari sarjoa telkkarista ja tehnyt kotihommia. Eilen siivosin parveketta ja tänään olsi edessä ikkunoiden pesua. Pääsiäiseksi ostettu kukka on villiintynyt kukkimaan ja odottaa siirtoa partsille. Samoin musta korituoli on menossa parvekkeelle, vaikka on sinne hieman liian suurikokoinen, mutta tykkään noista tuoleista ihan älyttömästi ja niissä on mukava istua. Jossain vaiheessa parvekkeen sisutusta pitää miettiä uusiksi, mutta tämä kesä mennään vielä vanhoilla kalusteilla.
Pikkuhiljaa täytyy alkaa myös miettimään millaisia kukkia laitan sinne. Laventelia ja ehkä jotain yrttejä. Paljon vihreää ainakin. Niin ja siirrän tietysti myös Oliivipuun ulos. Oletko sinä jo aloittanut piha / parveke jutut ? Suloista sunnuntaita !Share:

3 kommenttia

 1. Mulla on vielä aivan hakusessa ja hukassa kevätvalmistelut. Ruukkuistuksien väriä tai lajia olen vähän miettinyt, mutta enpä ole osannut tehdä päätöksiä. Olohuonekin odottaa vielä kevät väristykseen siirtymistä. Sulla on hyvällä mallilla kevätpuuhat. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Minulla on parveke edelleen nipussa pressun alla. Tosin kun ei ole laseja, niin en ihan vielä ajatellut laittaa, laiskuutta ;) Mutta hiljalleen jossain vaiheessa kyllä, kun on niin lämmin, että voi syödä iltaruuan ulkona partsilla ;)

  VastaaPoista
 3. Meidän terassi ja piha näyttävät ihan kamalilta... jotakin varaston ja kaatopaikan välimaastosta :)
  Sille on pakko tehdä ihan pian jotain!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig