lauantai 24. tammikuuta 2015

What i wore
Lemppariasu tällä hetkellä ja viime viikon käytetyin on Duvetican musta toppis yhdessä Zaran tekonahkahousujen kanssa. Kun asuun yhdistää vielä Cosin villiksen ja Vagabondin mustat nilkkurit on se melkein täydellinen. Kokomustaan asuun valitsen usein By Malene Birgerin mustavalkoisen kassin tuomaan edes vähän jotain valoa. Kuvat on otettu tämän päivän kauppareissulta ja kotoa lähtiessä aurinko pilkahti, vaan kuvia ottaessa ei siitä näkynyt jälkeäkään. Ja taas sai säätää kameran kanssa, että valo riittäisi . . . Huokaus. Vaikea uskoa, että kesällä valoa oli joskus liikaakin ja keskellä päivää kuvien otosta ei meinannut tulla mitään. Kaikesta huolimatta, rentoa viikonloppua kamut !


Down jacket Duvetica // faux leather jogging pants Zara // wool knit Cos // bag By Malene Birger // sunnies Ray-Ban // leather ankle boots Vagabond Leroc
Share:

20 kommenttia

 1. Laukku piristää kivasti mustan asun. Ja nuo ihanat tupsut ranteissa ovat sopivasti fiinit. Minullakin on sellaiset hansikkaat :). Talvi saisi tosiaan olla vähän valoisampi. Aurinko ja pakkanen on kaunis yhdistelmä, sitä lisää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tupsut kuuluu käsineisiin, ovat kyllä aika kivat :)
   Aurinko täälläkin kaivataan, pimeys on niin tylsää.

   Poista
 2. Hyvä toimiva kokonaisuus // tällä viikolla on ollut ihan ihmeellinen tuo valo ja valokuvaaminen ei ole onnistunut!

  Onneksi ollaan menossa kohti kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Todella vähän valoa on ollut, aurinkoinen viikonloppu olisi ihana.

   Poista
 3. Tyylikäs kauppa-asu! Hihansuiden tai käsineiden turkikset antavat kivan säväyksen hihoihin ja koko asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö vain ;)
   Me ovat käsineet ja piristävät kivasti muuten ihan tavallisia asuja.

   Poista
 4. Kiva asu - ja laukku kruunaa sen!
  Kivaa viikonlopun jatkoa, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Toi laukku on oikestaan aika paha koska nappaam se laiskuuttani mukaan aina. Miten tylsää ;)

   Poista
 5. Tyylikäs asu! Onneksi joku kehitti Photoshopin, pelastaa jonkin verran tätä valon puutetta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Valoa on pakko lisäillä jälkikäteen.

   Poista
 6. Sä näytät aina niin hyvältä. Erityisupealta tässä asussa.

  VastaaPoista
 7. Koko musta toimii aina, ja tuo laukkusi tuo kivan pikku lisän tähän kokonoisuuteen. Upea olet! :)

  VastaaPoista
 8. Ihana ajaton asu, musta vaan toimii aina. Vähän aikaa kun pukeutuu muihin väreihin, niin taas kun palaa mustaan, se tuntuu tosi freesiltä.

  Kuvaamisesta tuli mieleen, että mitkä säädöt sulla on ollut kamerassa kun kuvasitte nuo. Itse inhoan pimeää ja olenkin löytänyt aika hyvä manuaaliarvot hämärän asukuville. Mulla on manuaaliasetukset kamerassa sitten säädän ne kolme tärkeää arvoa ISO:n, aukon ja suljinajan. Tuossa olisin itse koklannut (sun kameralla) ISO 800 - 1000, aukko 1.8 - 2.8 (riippuu linssin valovoimasta), lopuksi suljinaika edellä valittujen mukaan, tässä tapauksessa ehkä 60-80. Mutta jos valotusaika menee pidemmäksi kuin tuo, täytyisi olla jalusta... Sitten vaan noilla arvoilla keskittyminen, tarkennuspisteeksi kannattaa asukuviin määritellä aina yksi keskitarkennuspiste, tärkein vaihe kuvaamisessa tarkentaminen eli malttaa pitää laukaisijan puolivälissä kunnes tarkennus on valmis ja sitten laukaisee. Näillä simppeleillä ohjeilla olen itse ohjeistanut mun kuvausassareita töissä :)

  En tiä jos teillä on jo nämä hallussa, mutta ajattelin vinkata. Muuten valoisalla käytän arvoina ISO 200 - 400, aukko 1.8 - 2.8 ja suljinaikaa sitten valon tarpeen mukaan yleensä n. 100-160.

  VastaaPoista
 9. Totta tuo mitä sanoit mustasta :)

  Näissä kuvissa ISO oli peräti 1600 mutta aukko 4. Kuvaajaa ei ollut, vaan kamera oli roskiksen päällä ja tarkennusta ei siis ollenkaan. Mulla on jotain ongelmia tuon objektin kanssa, se on siis 50mm/1.8 ja sillä on tosi hankala saada kuvia tuolla 1.8 aukolla.
  Juttein tästä AnnaMarian ( Secret Wardrobe ) kanssa ja hänellä on sama juttu, meillä siis sama kamere ja objecti. Hänen objectinsa toimi kuitenkin loitavasti lainakameralla, joka taisi olla Canon 7D. Joskus olen onnistunut saamaan ihan ok kuvia käyttäen tuota pientä aukkoa. Taitaa vaatia jalustan omalla kamerallani.
  Tarkennuksessa meillä ( kuvaajallani ) on vielä oppimista ;) Ja itselläni siinä, että maltan säätää kameran sekä kokeilemaan eri asetuksia. Kun ei tuo kuvissa oleminenkaam vielä ihan suju sillai rennosti.
  Kiitos paljon näistä vinkeistä, taisi olla blogin paras kommentti <3

  VastaaPoista
 10. Voi vitsit tiäkkö miten olen aikanani tapellut kuvien kanssa, ja siis tappelen edelleenkin. Me jutellaan aina Maijan ja Suvin kanssa kuvaamisesta ja jaetaan toisillemme vinkkejä. Siksi ajattelin kysellä mitä käytät. Mulla oli joskus ennen myös tuo linssi ja kieltämättä 1.8 aukolla asukuvaaminen on haasteellista, myös kuvaajalle. Itselaukaisimella lähes mahdotonta, juuri tuon tarkennuksen takia. Kaukosäädin on ihan pakollinen tuon kanssa, mut sitten pitää olla joku mihin sen ensin tarkentaa ja sitte hypätä itse siihen kuvaan. Jalustaa tarvii vaan jos suljinaika menee alle about 60-80, se ei auta (valitettavasti) tarkennukseen, vaan kuvan kohinaan eli suttuisuuteen. Mustakin tarkentaminen on valotustakin vaikeampaa kuvaamisessa. Sitä olen tosiaan joutunut itse opettelemaan ja neuvomaan kuvien ottajillekin. Tuo tarkennuspisteen valinta on mulle ollut tärkeä, mulla on se aina yksi piste ja keskellä, silloin ei vahingossakaan tarkennus mene itsestään minne sattuu. Ja asetelmissa saatan ensin valita pisteellä mihin tarkennan ja sitten vasta käännän kameran haluttuun asentoon ja laukaisen. Kannattaa muuten harjoitella nimenomaan noilla asetelmakuvaamisilla. Niissäkin sit kannattaa muistaa ettei mene liian lähelle, muuten tarkennus ei onnistu. Sen tietää ainakin siitä kun linssi sahaa edes takaisin ja tarkennus ei mene päälle. Silloin pitää mennä kauemmas.

  Tosi kiva jos näistä vinkeistä oli iloa!

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäkin asiassa paras oppi on kokeilu ja kokemuksien jakaminen :) Mä oon niin päättänyt, että ensin opettelen kunnolla kuvaamaan ja sitten vasta uusi kamera.
   Täytyy jutella myös kuvausassareiden kanssa näistä asioista :) Kuopus on kiinnostunut kuvauksesta, mutta ei valitettavadti aina ole käytettävissä. Pojat taas räiskii menemään ja yritän korjailla kuvia sitten jälkikäteen. Mutta tosiaan tuo tarkennus täytyy niille opettaa ja keskittyä siihen myös itse. Tuom sahaamisen olen joskus huomannutkin ja kuvannut sitten kauempaa.
   Ehkä täytyy hankkia tuo kaukosäädin, kuvaan nyt itselaukaisimella 10 kuvan sarjoja, yleensä joku onnistuu ;)
   Ihanaa viikkoa myös sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig