lauantai 17. tammikuuta 2015

BlueTalvisin viihdyn parhaiten neuleissa, myös neulemekoissa. Neulemekon ilmettä voi helposti vaihdella huveilla tai koruilla, mutta koska en itse erityisemmin keräile niitä, oli keksittävä jotain muuta. Kokeilin sitten neulemekkoa bleiserin kanssa ja tykästyin asuun. Sininen merinovillainen mekkoni on Acnen ja melko ohut, joten bleiseri tuo myös lisälämpöä ja sopii korkojen kanssa moneen tilaisuuteen. Löytyykö sinulta neulemekkoja ja miten käytät niitä ? 

Merino wool dress Acne Studios // blazer Zara
Share:

6 kommenttia

 1. Mulla ei ole neulemekkoja tällä hetkellä, mutta sellaista olen monesti katsellut ja miettinyt ostavanikin joskus. Tuo sinun mekkosi näyttää todella hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat monikäyttöisiä, joskus käytän niitä myös tunikoina. Kiitos :)

   Poista
 2. Itse olen aivan hurahtanut neulemekkoihin! Olenkin niistä suurimman osan löytänyt COS:lta, mistä niitä löytyykin vaikka missä malleissa :) Käytän niitä sukkisten kanssa läpi talven, yleensä sellaisenaan jonkun korun tai huivin kanssa :)
  Mukavaa sunnuntaita!
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla niitä onkin kiva kokoelma. Tykkään siitä vaaleasta palmikkomekosta erityisesti. Huiveilla saakin kivaa vaihtelua.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 3. Mulla on pari harmaata ja yksi musta neulemekko, ne ovat kivoja ja helppokäyttöisiä vaatteita, joihin saa asusteilla kivasti vaihtelua.

  VastaaPoista
 4. Kaunis yhdistelmä! Minä käytin raskausaikana niin paljon neulemekkoja, että sain jotenkin yliannostuksen niistä :)
  Ehkä kohta pääsen sen yli, ja voin taas ottaa neulemekot käyttöön :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig