keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Pre x-mas
Vaikka ulkona ei vielä tunnu kovin jouluiselta, lumeton maa ja tänään jopa auringonpaistetta, olen aloittanut kodin pukemisen jouluun. Itse en koristele kotia kovin paljon joulunakaan ja yleensä meille tulee joulu kukkien ja kynttilöiden muodossa. Joulukuusta emme hanki ja siksi ostin meille pienen joulumännyn, jonka voin sitten myöhemmin laittaa parvekkeelle. Kukat ovat joulunakin valkoisia ja olen jo ostanut hyasintin sekä amarylliksen. Jouluksi pitää hankkia uudet ja varmaan ostan myös jotain valkoisia leikkokukkia joulun pyhiksi. Tuoksuvia kynttilöitä ja hyvää ruokaa ja juomaa, siitä ovat meidän joulumme tehty. Miten sinä koristelet kotisi jouluisin ? Kivaa keskiviikko-iltaa kamut ! 


Share:

14 kommenttia

 1. Minä kanssa en loppujen lopuksi paljoa stressaa joulun kanssa.
  Aikusten joulu on rauhallinen ja ihanan seesteinen. Paljon kynttilöitä ja lämmin takkatuli <3

  kivaa viikonjatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta onkin se joulu rauha :)

   Mullakin lapset jo niin isoja, ettei tarvitse enään hössöttää joulun kanssa. Pitkiä aamuja ja kiireettömyyttä kaivataan kaikki tiukan syksyn jälkeen.

   Kivaa viikonloppua !

   Poista
 2. Joulumänty on ihana. Meillä kaksi kuusta, toinen on vanhan aikaisilla koristeilla eli ei mitään blingiä ja pääkallopaikalla olohuoneessa ja bling bling kuusi ja lasten suosikki on kirjastohuoneessa/kakkosolohuoneessa. Näin kaikki saa mitä tahtovat. Tosin olen alkanut tykkäämään siitä blingistäkin, kai sitä keski-ikäinen harakoituu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa hauskalta idealta. Kyllä se bling on välillä kivaa myöskin :)

   Poista
 3. Minulle riittäisi vallan hyvin tuollainen joulumänty, mutta meidän isäntä haluaa sen kuusensa. Yläkerran parvekkeelle se laitetaan, sillä se kiinnostaa Viirua hieman liikaa - ja Viiru saa alakertaan oman pikkukuusensa, johon joka vuosi asetellaan valot ja niin paljon rikkoutumattomia koristeita, että hän jaksaa sen kanssa peuhata. Muutenkin olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että joulussakin less is more - mutta isäntä on toista mieltä - niinpä meillä juuri ennen joulua kannetaan vintiltä kaikki koristeet ja vaikka kuinka kiellän, isäntä ripottelee niitä pitkin taloa - ja minä käyn perässä korjailemassa asetelmat. Samanlaiset joka himskatin joulu;)
  Rauhallista joulunalusaikaa, Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua ! Kyllä ne miehet osaa välillä olla hassuja. Ehkä ne onkin miehet, jotka pitää eniten perinteistä kiinni vai onko tämä nyt sitten vaan persoonallisuudesta kiinni ?
   Ihastelen kyllä esim. joissakin kaupoissa runsaitakin joulukoristeluja mutta en oikeastaan vaan jaksa. Ja sitten se siivoaminen . . .

   Kiitos samoin sinulle Lady !

   Poista
 4. Minun täytyy varastaa heti tuo idea joulumännystä - ihana! Meilläkin on melko maltilliset joulukoristelut, muutama jouluinen yksityiskohta siellä täällä. Ja tietysti paljon niitä kynttilöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Näin jossain viime jouluna ja oli pakko saada. Ja tuonhan voi hyödyntää. sitten myöhemmin.
   Kynttilät on ihan must <3

   Poista
 5. En todellakaan paljoa laita tavaraa esille!Valkoinen kuusi meille tulee ja se minin kanssa koristelaan, mutta muuten aika maltillisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olisin yllättynyt jos olisit jotain muuta väittänyt ;) Valkoinen kuusi sopii teille upeasti, laitathan sitten kuvia ?

   Poista
 6. Meillä on myös hyvin maltilliset joulukoristeet, eikä niiden esilleottoa ole vielä tarvinnut edes harkita, jouluviikolla sitten :) Kuusi meille kyllä tulee, kun lapsille (heh, ehkä myös mulle) se on tärkein koriste joulussa. Valkoiset joulukukat ovat ihania, niitä hankin muutamaa päivää ennen aattoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin vasta näitä kukkia ja mietin jos tyytyisin tänä jouluna vain niihin ja kynttilöihin.
   Kuusessa on kyllä kiva tuoksu, mutta inhoan sitä sotkua jälkeenpäin.
   Oi, valkoiset kukat ovat ihania, niitä ehdottomasti lisää juuri ennen joulua :)

   Poista
 7. Huomaan, että lasten kasvettua ei enää touhota koristelujen kanssa niin paljoa, vaan vähempikin riittä. Tosin jotain joulubling-juttuja laittelen ja joulukattaukseen paneuden. Se siivoaminen onkin sitten joulun jälkeen se toinen juttu:) Tervetuloa myös kurkkimaan minun blogiini: http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähempikin riittää. Kukkia ja kynttilöitä on ainakin itselleni riittävästi.
   Kiva kun kommentoit, käyn toki kurkkaamassa blogisi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig