tiistai 18. marraskuuta 2014

What i wore
Pimeän marraskuun perusasujani ovat olleet neuleet ja villakngastakit. Tänään valitsin vaalean aprikoosin Diane von Furstenbergin kashmirneuleen tuomaan vähän väri muuten tummaan asuun. Farkut ovat ne tutut Acnen, villakangastakki Marc By Marc Jacobsenin, nilkkurit Vagabondin ja laukku Alexander Wangin. En muuten ostanut mitään Alexander Wangin yhteistyökokoelmasta H&Mlle, koska en ehtinyt nappaamaan netistä sitä mitä halusin. Onnistuiko joku muu saamaan haluamansa ?


Cashmere knit Diane von Furstenberg // jeans Acne Studios // wool and cashmere scarf Global Accessories // wool coat Marc By Marc Jacobs // leanther ankle boots Vagabond Leroc // suede and leather bag Alexander Wang

Share:

14 kommenttia

 1. Kaunis väriyhdistelmä!

  Mä en ole seurannut H&M:n yhteistyökampanjoita mutta ilmeisesti ne ovat tosi suosittuja kun aina kuulee että tuotteet ovat loppuneet kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Itse seuraan niitä mutta harvoin sitten kuitenkaan ostan mitäään :) Nyt olisin halunnut yhden takin ulkoiluun, tämä mallistohan oli sporttinen ja monet vaatteista sopivat liikuntaan.

   Poista
 2. Asusi on taas kerran sellainen, että voisin kuvitella joka palasen omaan kaappiini. Tyylikäs olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Lady ! Meillä on sitten aika samanlainen maku vaatteiden suhteen ;)

   Poista
 3. Hei! Aleksin H&M myymälässä oli vielä toissapäivänä Wang yhteistyön vaatteita, mielestäni melko runsaasti. Käy tsekkaamassa. T. Päivi

  VastaaPoista
 4. Minullakin on yleensä paljon mustaa ja yritän jollain saada vähän väriä asuun, välillä vaikeaa.. tuo vaalea neule antaa sinun asuun hyvän kontrastin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä pukeutua ihan kokomustaan mutta välillä kaipaaan vähän jotain väriä. Toisaalta kaapissa ei niin paljon sitä väri ole ;)

   Poista
 5. Kaunis kokonaisuus jälleen, tyylikäs ja sun näköinen! Minä en edes koko kokoelmaa katsonut, muutamat kuvat etukäteen ja totesin, ettei ole mun juttu. Joten en sinällään jäänyt kaipaamaan mitään erityisempää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :)

   En itsekään hirveesti innostunut tuosta kokoelmasta, vaikka muuten Wangista pidänkin. Vähän liian sporttisia joka päiväiseen käyttöön . . .

   Poista
 6. Mä käytän a i n a mustia vaatteita!! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig