lauantai 8. marraskuuta 2014

WeekendMarraskuu on pimeä ja synkkä. Bloggarille se tietää hankaluuksia kuvien suhteen. Aamulla aurinko pilkahteli, mutta en ollut tarpeeksi nopea ja niin auringonsäteiden sijaan kuvassa on mandariineja. Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu lepoa ja löhöilyä. Kenties ulkoilua ja tietenkin sitä ainaista siivousta sekä pyykinpesua. Voisin myös piipahtaa Aarikan 60-vuotis näyttelyssä#snapshot valokuvanäyttelyssä, Edvard Munchin näyttelyssä, inspiroitua muodista , hullaantua laukuista tai uppoutua  parhaan sisustuslehden maailmaan. Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu ? Rentoa ja tunnelmallista viikonloppua kamut !


Share:

4 kommenttia

 1. Ihana kuva! Täällä valmistaudutaan illallisille :) Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna ! Oi, kuulostaa hauskalta, toivottavasti teillä on mukava ilta :)

   Poista
 2. Täällä on vaan oltu. Illalla on nautittu toisten seurasta, päivällä on vähän ulkoiltu, mutta ennen kaikkea oltu kumpikin kaivatusti itsemme kanssa. Minä olen pitkästä aikaa katsellut sisutusideoita ja ties mitä kaikkia verkkokauppoja. Kosmetiikkauutuuksia on myös tullut katseltua. Marraskuun seuraavat viikonloput ovatkin tukossa ohjelmaa, joten tämmöinen latautuminen ennen niitä tekee varmasti varsin hyvää.

  Rentouttavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rennot viikonloput on ihan parasta :) Olen huomannut, että kiireisen viikonlopun jälkeen en millään meinaa jaksaa seuraavaa viikkoa loppuun. Sisustamisessa on suunnittelukin kivaa ! Olen myös ideoinut ja tsekkaillut kaikkea kivaa kotiin.
   Kiitos samoin !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig