lauantai 20. syyskuuta 2014

Insta lately


 Insta päivitystä taas niille lukijoille, jotka eivät siellä ole. Muistathan, että instagramissa voit seurata blogiani @sarasblogi. 1. Syksyni alkaa vaaleilla neuleilla. 2. Valkoisista farkuista nauttimista ennen syys-sateiden alkua. 3. Converseja ja punaisia kynsiä Lumenen lakalla. 4. Kahvia ja muotilehtien lukemista. Oma lehtisuosikkini on tällä hetkellä Porter magazine, jossa on paljon luettavaa.


1. Samiksena kuopuksen kanssa kotona viikonloppuna harmaissa collareissa. 2. Bloggaajan arkea koneella.Tuossa mustassa kirjassa minulla on blogiin liittyviä muistiinpanoja ja ideoita. 3.  Edelleen viihdyn Pernille Corydonin siroissa koruissa. 4. Ja kännykän kuoret on päivitetty syystyyliin sopiviksi mustilla By Malene Birgerin kuorilla.


1. Shoppailu kierroksella. Olen mm. ihastellut Mangossa kivoja arkimekkoja ja pysähtynyt Stockan alakertaan kahville. 2.  Robert Pauligin Latte on muuten yksi kaupungin parhaista. Pehmeä ja täyteläinen ja juuri sopivasti vaahtoa pinnalla. 3.  Viimeksi viikonloppukukkina oli valkoisia neilikoita, jotak kestivät maljakossa viikon. 4.  Diane von Furstenbergin kauniin sininen ja tosi tilava uusi laukku, joka on jo nähty blogissakin. 


1. Muotilehtien vastapainona luen tietysti sisustuslehtiä. 2. Mekkoviikon #fwis Ikeasta. Tiesittehän, että tagi tarkoitta 'from where i stand'. Melkein päivittäin siis pysähdyn ja nappaan kuvan paikasta jossa seison. Juu, nyt saa jo nauraa. Insta elämä on jännää. 3. Ja toinen samalainen kuva toiselta päivältä. Tällä kertaa pitsimekossa pressitilaisuudessa. 4. Loppuun vielä Home sweet home kuva, jossa Tine K. kynttilä ja marokkolainen kulho. 


Leppoisaa lauantai-iltaa kamut !
Share:

9 kommenttia

  1. Kiva katsaus instaan. Se onkin sellainen somen kolkka, jonne en ole vielä itse ehtinyt. Niin paljon pitäisi ;). Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Siksi tein tämän postauksen, tiedän etteivät kaikki lukijani ole siellä. Ihan kaikkeen ei vain aika riitä. Blogillani ei ole tästä syystä FB sivuja, en ehdi edes henkilökohtaisella tililläni käymään.

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  2. very nice impressions <3

    Have a nice day
    x Maria ♥
    www.retrostreetstation.blogspot.de

    VastaaPoista
  3. Sinun instakuvasi ovat kyllä niin kaunis taidetta! <3

    VastaaPoista
  4. Aina oppii jotain uutta, kuten tuo #fwis :)
    Tykkään itsekin ottaa näitä kuvia, ja katsella muiden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuun instassa ihmettelin kovasti noita lyhenteitä, onneksi joku joskus laittaa lyhenteen jälkeen myös koko lauseen ;) Instailu on kivaa ja olen löytänyt sieltä ihan valtavasti ideoita :)

      Poista
  5. Kiva kuulla, että pidät blogistani ja tervetuloa Tia !
    Käyn kurkkaamassa blogisi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig