lauantai 16. elokuuta 2014

XO Clothing autumn



Tänään ajelin kuvauskeikalle Porvooseen ja kuvasin syksyn uutuuksia XO Clothing putiikissa. Miehille on tarjolla Gantia ja Tommy Hilfigeria. Molempian mallistot mielestäni aivan ihania tänä syksynä. Paljon sinistä, harmaata ja viininpunaista. Pehmeitä neuleita, collareita, ruutupaitiksia ja kevyt toppatakkeja.


Myös naisille on Tommy Hilfigeria ja uutuutena laukkuja. Tuollainen kassi sopii vaikka jumppaan tai viikonloppumatkalle. Nuo tupsupipotkin ovat aivan ihania. XO Clothingista löytyy nyt myös italialaisen Duvetican toppiksia niin naisille kuin miehellekin ja niitä on vielä syksyn mittaan tulossa lisää. 


Uutta on myös upeat MAWI Londonin pukukorut sekä Anton Heunisin vintage korut. Näitä kannattaa katsastaa pikkujoulu kautta ajatellen jo etukäteen.


XO Clothing on tänä syksynä ottanut myyntiin myös Gantin naisetn malliston. Itse yllätyin kuinka Business-henkinen Gantin naisten kokoelma oli. Myös muhkeita neuleita ja ruutu- sekä raitapaitiksia oli tarjolla vähän rennompaan lookiin.


Tuttuun tapaan XO Clothing tarjoaa upean kokoelman Diane von Furstenbergin mekkoja, neuleita ja nyt myös näyttäviä laukkuja. Klassikko kietaisumekkoa oli tarjolla mustan lisäksi harmaana ja mustavalkoisena. Kietaisumekon allehan saa ostaa  myös topin, joten se on käyttökelpoinen töihinkin.


Karl Lagerfeldiltä oli taas mustavalkoinen aivan ihan kokoelma. Tällä kertaa myöskin enemmän Business henkisiä vaatteita. Ylläolevan kuvan pitkä neuletakki on mielestäni aivan ihana. Lisäksi oli valkoisia paitoja, mustia neuleita, mustat suorat housut, bleiseri ja pillifarkut. 
Tällä kertaa asukuviin valittiin työpaikalle sopivia kokonaisuuksia. Asut olivat mielestäni niin kivoja että toivoisin voivani pukeutua näin töihin.


Pinkki mekko on Diane von Furstenbergin samoin kuin musta työkäyttöön hyvin sopiva laukkukin. Mekon vyö on näihin kuviin puettu rusetiksi kaulalle. 


Luonnonvaalea vajaahihainen Jackie O. henkinen jakku ja housut ovat Gantin. Laukku Diane von Furstenbergin. Tämä asu oli mielestäni aivan ihana ja housut todella laadukkaat ja istuivat hyvin päällä. Jakku on mainio vaihtoehto bleiserille ja sopisi ihanasti myös kynähameen kanssa.


Ylläolevien kuvien asu on Karl Lagerfeldin ja punainen laukku Diane von Furstenbergin. Myös nämä housut istuivat hyvin ja bleiseri on  laadukkaasti valmistettu. Pitkä smokki tyyppinen paita on kivasti takaa pidempi ja tuo asuun modernia ilmettä. Rintakoru Anton Heunis.

idkuva

Tähän asuun ihastuin, en todella olisi uskonut että turkoosi voi näyttää näin kivalta. Silkkipaita on Diane von Furstenbergin samoin kuin musta pikkulaukku. Harmaa hame Gantin.


Näissä kuvissa sekä hame että pikkupusero, jossa irrotettava kaulus ovat Gantin samoin kuin valkoinen vyö. Musta pikkulaukku, joka käy myös iltakäyttöön on Diane von Furstenbergin.


Viimeissä kuvissa Diane von Furstenbergin musta nahkalaukku sekä klassinen kietaisumekko uudella mustavalkoisella printillä. Mekon alla on niinikään DvF musta toppi, joten kaula-aukko ei jää liian avaraksi. Kaulalla Anton Heunis vintage koru. Paljon uutta ja kivaa syysvaatetta on XO Clothingiin jo saapunut ja vielä tulee ainakin takkeja lisää. Jos olet matkalla Porvooseen päin kannattaa ehdottomasti pistäytyä kivassa putiikissa, jossa on lisäksi mukava ja yksilöllinen palvelu. XO Clothing löytyy Porvoosta, Mannerheiminkatu 12. Liike on auki Ti-To 10-18 ja La 10-15. Huomenna he ovat myös auki 12-15 sekä perjantaina Porvoon Ostosten yönä 29.8 aina kello 22. Ostosten yönä XO Clothing tarjoaa 20 % alennuksen asiakkailleen.  XO Clothing löytyy myös instassa ja heitä seuraamaan pääset tästä linkistä sekä Facebookissa tästä linkistä.

Share:

36 kommenttia

  1. Just kattelin Instasta XO Clothingin kuvia ja huokailin.Harmi kun Porvooseen on täältä meiltä niin pitkä matka. Aivan mielettömän hienoja asuja. Voisin töihin laittaa nuo kaikki ihanuudet :D Ja tuo valkoinen jakku - to die for! Ja voi hitsi, miten nättejä kuvia sinusta on otettu. Tosielämän supermodel :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla kaupassa on vaikka mitä ihanaa. Oli vähän puhetta heidän kanssaan jos palvelu laajenisi niin että voisivat myös postitse lähettää tuotteita. Infoan sitten tästä jos toteutuu. Minustakin nuo ovat upeita työasuja. Harmi että omaan työhöni pitää pukeutua vähän rennommoin :) Kiitos <3

      Poista
  2. Kauniita asuja kaikki!
    Varsinainen helmi on tuo toinen asu, vaalea jakku ja harmaat housut.
    Se on kyllä aivan tyyliäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Pidin itsekin siitä asusta ja jakku oli todella ihana. Kiitos.

      Poista
  3. Annun lailla minäkin olen huokaillut noita XO Clothingin instakuvia katsellessa - Porvoo kun on liian kaukana!
    Ihania harmaan sävyjä, tuo Gantin villatakki ja Karl Lagerfeltin mustaharmaavalkoinen takki, oi ja voi. Ja asut, jotka ovat kuvissa päälläsi - ihania housuja - ja jakkuja ja paitoja ja mekkoja ja laukkuja. Mä tarviin sen lottovoiton. Heti.
    Kivaa viikonloppua, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turusta on tosiaan pitkä matka mutta ehkä joskus lomamatkalla ? :) Hih, mäkin tarvitsen sen lottovoiton. Tiedän ainakin minne menisin ;)
      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  4. Kyllä sullekin sopii värit. Jännä kun värit muutti sua todella paljon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii kyllä :) Mulla on vaan olo että herätän väreissä liikaa huomiota ;)

      Poista
  5. Paljon ihania asuja, mutta mun suosikiksi nousi pinkki mekko :) Sulle muuten sopii erittäin hyvin tuon sävyinen pinkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli vaikka mitä ihanaa ! Pinkki mekko oli kyllä kaunis, tykkäsin myös mallista. Tiedän ja sitä on ollutkin vaatekaapissani ennen ;)

      Poista
  6. Oi miten ihania. Hilfiger on mun yks suosikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli :) Tommylla on paljon kivoja vaatteita ja XO Clothingilla on hyvä valikoima heidän tuotteitaan. Kannattaa poiketa !

      Poista
  7. Minäkin tykkäsin erityisesti kahdesta ekasta asusta: mekko on tosi pirtsakan tyylikäs ja se valkoinen jakku olisi tosiaan erittäin monikäyttöinen - muistatko sen hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DvF pinkkimekko oli kyllä ihana ja sopii moneen eri tilaisuuteen. Jakku on ihana, ostaisin sen heti jos tarvitsisin töissä virallisempia asuja, sopisi upeasti myös erilaisten hameiden seuraksi. Hintaa en ehtinyt katsoa mutta tuskin nyt niin kovin kallis on. Heillä on 29.8 Porvoon Ostosten yönä -20 % ja silloin liike on auki aina 22 asti.

      Poista
  8. Voi että mitä kaikkea kaunista. Tuo punainen laukku on aivan ihana ja turkoosi puolestaan sopii sinulle ihan mahtavan hyvin! Kaikkea ihanaa olisi kyllä, pitänee harkita reissua Porvooseen jahka nyt ensin tuolta Irlannista pääsemme kotiin saakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Tuo punainen laukku olisi kyllä upea sinulla. Kiitos, turkoosi tuntui ihan kivalta.Koko syksy aikaa piipahtaa Porvoossa ja Xo Clothingissa. Viettäkää ihana loma !

      Poista
  9. Wau mikä putiikki!
    Smokkipaita niiiiin mun suosikki ja Gantin neuletakki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XO Clothing on kyllä vierailun arvoinen, kaikkea ihanaa tarjolla :) Smokkipaita on minustakin ihana ja tuota Gantin neuletakkia oihastelin myös. Löytyy myös samaa harmaata ihana villapita <3

      Poista
  10. Oi mahtavaa, olit täällä Porvoossa. <3 XO Clothingilla on ihania vaatteita. Täytyy myöntää, että oma lempparimerkkini taitaa olla Tommy Hilfiger. Tommyn tyyli kolahtaa ja tuolta XO Clothingista ihania vaatteita todellakin saa. Kannattaa tehdä päiväretki Porvooseen, käydä XO Clothingissa ja sisustuspuodeissa ja tietenkin Brunberilla. <3


    Ihana postaus ja voi herttileijaa miten upealta näytät.

    Menin oitis seuraamaan XO clothingia Instassa ja nyt syöksyn FB tykkääjäksi. <3

    Aurinkoista sunnuntaita!

    Lämpimin terkuin Tiia

    http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei, oltais voitu tavata . . . ensi kerralla sitten kun tulen sinne tehdän myös treffit. Nyt en ehtinyt käydä missään muualla kun kuvaamiseen meni niin paljon aikaa, täytyy tulla uudestaan siis.

      Kiitos ihana <3

      Hieno juttu, pysyt myös ajantasalla kun heille tulee uusia juttuja tai on jotain muuta erikoista.

      Poista
  11. Oliko Povoossa joku toinenkin liike mistä olet joskus postannut? Jotenkin jäänyt mieleen että jotain ihanuuksia on sinulla katsellut aiemminkin juuri Porvoosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun se oli tämä sama kauppa mutta silloin postailin kevät uutuuksista :)

      Poista
  12. Onpa kaunis tuo päälläsi oleva valkoinen takki ja alempana oleva valkoinen pusero. Ja ruutupusero. Ja...ja...mutta yliveto on pinkki mekko, ihan sen takia, että on niin harvoin (vai ensimmäistä kertaa ainakin blogissa?) päälläsi nähty väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo olivat kaunnita asuja ja varsinkin tuo vaalea takki on aivan ihana <3 Hih, kiitos. Kirppiskasseista löytyy tuota pinkkiä ja jumppavaatteista myös. Käytin sitä joitakin vuosia sitten ja lopulta kyllästyin. Ehkä vielä näette toisenkin kerran minut tuossa värissä, eihän sitä koskaan tiedä ;)

      Poista
  13. Kertakaikkisen ihastuttavia asuja! Kaikkille päälläsi olleille vaatteille löytyisikö käyttöä minullakin. Kivasti kirkkaat värit sopii sulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin ?:) Samoin ja kiitos. Yllätyin vähän itsekin miltä nuo värit näyttivät ylläni ;)

      Poista
  14. I must say you've created so many chic outfits, each of them is really special and stylish! Good job:) The post is so interesting and appealing, I enjoyed it very much!
    Have a productive week ahead:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much Alexandra :) I'm glad you liked the post.

      Have a fab week !

      Poista
  15. Vaalea jakku on tyylikäs ja klassinen ja housut näyttävät myös sellaisilta mitä pitäisi käydä kokeilemassa. Tuollaisia siistejä housuja on vaikea löytää jos haluaa että ne istuu hyvin ja lahkeet ovat riittävän pitkät.. Kävin kesällä ja paljon kivaa siellä oli, kuten Porvoossa muutenkin tuntui olevan. Teen sinne kerran kesässä retken, pitäisi kyllä muulloinkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo jakku oli todellakin hyvin istuva niinkuin housutkin. Tykkäsin kovasti. Kiva kuulla että olet käynyt liikkeessä. Minusta siellä oli taas kaikkea ihanaa, niinkuin kyllä aina.
      Porvoossa kannattaa käydä muutoinkin kuin kesällä. Joulun aikaankin todella viehättävä paikka.

      Poista
  16. Voi miten tyylikkäitä stailauksia! Täytyy kyllä ehdottomasti käydä tuolla seuraavalla Porvoon reissulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeita työasuja kyllä :) Ehdottomasti kannattaa piipahtaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig