tiistai 5. elokuuta 2014

Helsinki Nordic Walk + ilmainen kolesteroli mittaus

idkuva


Muistatko vielä kun kevällä kirjoitin kolesterolista ? Nyt teillä kaikilla on mahdollisuus mittauttaa kolesteroli ilmaiseksi ja lisäksi osallistua hauskaan tapahtumaan kanssani.
Sunnuntaina 10.8  klo 10-14 järjestetään Helsinki Nordic Walk sauvakävelytapahtuma Töölönlahdella ( Kansallisoopperan amfiteatteri, Helsinginkatu 58 ).  Tapahtuman yhteydessä Becel mittaa ilmaiseksi 1000  kävijän kolesterolin. Becel tarjoaa korkean kolesterolin omaaville Becel Pro Avtiv-tuotepaketin, jossa on kolesterolia alentavia tuotteita 4 viikon ajaksi. Myös matalan kolesterolin omaavat saavat mittauksen jälkeen oman tuotepaketin.
Tapahtumassa on sauvakävelyn ja kolesteroli mittauksen lisäksi mahdollisuus osallistua Zumba + Body tai Core + Stretching jumppaan. Voit myös liittyä mukaan tapahtuman  FB-ryhmään, jossa alan asiantuntijat tarjoavat neljän viikon ajan vinkkejä kolesterolin alentamiseksi. Päivän mittauksen tuloksista kerrotaan Sydänmessuilla lauantaina 27.9 Finlandiatalolla. Vaikka olisitkin hoikka ja harrastat liikuntaa jonkin verran voi sinulla silti olla korkea kolesteroli. Korkea kolesteroli altistaa sydän-ja verisuonisairauksille, joten se on hyvä mitata. Siksi aionkin myös itse mittauttaa kolesterolini tapahtumassa. Tulethan kanssani kävelemään ja mittauttamaan kolesterolisi sunnuntaina 10.8 ?* Yhteistyö
Share:

6 kommenttia

 1. Pitäisi kyllä itselläkin mittauttaa tuo kolesteroli. Säännöllisesti käyn InBody-mittauksissa ja onkin mukava seurata kuinka tulokset ovat edellisestä kerrasta muuttuneet. Säännöllinen urheileminen saa aikaan kivoja tuloksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos asut Helsingissä on nyt mahdollisuus tulla ilmaiseen mittaukseen :) Säännöllisyys onkin se juttu ;)

   Poista
 2. Oi miten sporttiselta näytät ja olet!! Hyvä Sara!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia ! Vähemmälle on liikunta jäänyt kuin ennen, liikun toki edelleen aika säännöllisesti.

   Poista
 3. Olisipa kiva tapahtuma, en ole koskaan mitattauttanut kolesteroliarvoani. Sitä virheellisesti luottaa siihen että arvot ovat kunnossa, kun olo on ihan ok, harrastaa liikuntaa eikä ylipainoa tai verenpainetta ole.

  VastaaPoista
 4. Olisi ihanaa jos pääsisit tuonne. Itse vähän kauhulla odoton sunnuntaita, mitä jos mulla onkin korkea kolesteroli ? :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig