keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Flip flop

idkuva

Flip flopit ovat monen mielestä vain rannalla käytettävät. Aikaisempina kesinä ennenkuin minulla oli Birkenstockeja käytin niitä paljon. En nyt ihan kaupungilla mutta lähikauppaan mennessä jne. Itselläni on kahdet Flip flopit, nämä kuvissa näkyvät Michael Korsin muoviset ja toiset nahkaiset. Nahkaisia toki käytän lähes kaikkialla. Näissä kuvissa sandaalit on yhdisetty vähän siistimpään asuun ja itse tykästyin Zaran mustasinisen paidan ja kapean hameen yhdistelmään ja syksyllä aioikin käyttää asua loafereiden kanssa. Minusta hameen pituus on aivan ihana, sen olen tainut jo kertoa aikaisemminkin. Voiko Flipflopeja käyttää mielestäsi muualla kuin rannalla ? Viilenevää iltaa kaikille !

Blouse Zara  //  midi skirt H&M  //  flip flop Michael Kors  //  sunnies Ray-Ban
Share:

26 kommenttia

 1. Hameen pituus on hyvä ja sopii hyvin sinulle. Minäkin tykkään pitää kesällä varvastossuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Varvastossut on niin helpot ja huolettomat :)

   Poista
 2. Mä rakastan flip flopeja, Havaianaseja löytyy kaapista niin monet, etten kehtaa sanoa. ;) Ne on vaan parhaat. Itse pidin aikaisemmin flip flopeja myös rantakenkinä, kunnes 2000-luvun puolessa välissä matka St. Bartsille avasi silmäni. Siellä kävelivät kaikki päivät pitkät Havaianasit jalassa. Illaksi vedettiin sitten jalkaan jotain tyylikkäämpää. Jos ne yltiö tyylikkäät ihmiset käveli päivät flip flopeissa, niin kyllä minäkin. :p Huomaan kuitenkin olevani monesti outolintu viilettäessäni nämä jalassa, ilmeisesti suomalaisiin on iskostunut, että nämä ovat vaan rantakenkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vähän samanlaisia kokemuksia matkoilta ja ihmettelen nurjaa suhtautumista täällä. Tyylikkäämmäthän flip flopit on kuin crocsit ym. :D

   Poista
 3. Kiva asu ja minusta siihen sopii flipflopit.

  VastaaPoista
 4. Mä just mökillä löysin mun keltaiset flip flopit kaapista ja tajusin, että niillähän oli tosi kiva kävellä ;)

  VastaaPoista
 5. Hitsi, flip flopit on niin kivan näköiset, mutta mä en pysty pitämään niitä, koska se "pystypalkki" tuntuu niin inhottavalle varpaiden välissä, sekä nahkaisissa että muovisissa. Eikös nuo ole ihan kaupunkikelpoiset nykyään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus sama ongelma mutta se menee ohin kun tottuu :) Eiköhän ne ole joo.

   Poista
 6. Onpas kiva asu ja nuo flip flopit on täydelliset <3

  VastaaPoista
 7. Musta on ihana kesäväri ja pidän kovasti asusi siluetista! Ainakin nahkaisia flipflopeja voi käyttää ihan missä vain ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minusta tälläinen pidempi hame on kaunis. Nahkaisia voikin käyttää missä vaan :)

   Poista
 8. Voi, tottakai voi. Minä vaan en oikein osaa, kun tuntuvat hiertävän, mutta tottakai voi muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän ne mitkään kävelykengät ole ja itsekin käytän vaan jos ei tarvi kovin paljon kävellä. Ehkä löydät jotkut jotka eivät hierrä :)

   Poista
 9. Ehdottomasti voi käyttää ja käytänkin. Rennompia versioita olen saanut kulutettua ihan puhki asti, vähän fiinimmät ovat vuosien takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tämä rennompi pukeutumistyyli on jo rantautunut Suomeenkin. Voihan sandaalit jalassa olla tyylikäskin :)

   Poista
 10. Nama ovat niiiin ihanat <3

  VastaaPoista
 11. Voi käyttää, ja käytän itsekin :) Tosin rakkaat nahkaiset myös Michael Korsin flip floppini hajosivat juuri vähän aikaa sitten muutaman vuoden käytön jälkeen. Täytyy katsoa, jos suutari saisi vielä korjattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh ei tainut laatu olla ihan kohdillaan . . . eihän nahkasandaalien pitäisi kahden kesän jälkeen hajota. Toivottavasti suutari saa ne korjattua.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig