sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Sunday funday

idkuva


Ihana aurinkoinen viikonloppu on kohta lopuillaan. Aurinko ja lämmin ilma tuntuvat aivan mahtavilta. Tänä viikonloppuna olemme käyneet torilla, katsoneet jääkiekkoa ja paistaneet lettuja. Sunnuntain asuna naisellinen hame korkojen kanssa ja lemppari paita viime kesältä. Pukeutumisen suhteen olen jotenkin nyt ihan uusilla linjoilla. Tuntuu, että haluan entisestään yksinkertaistaa asuja ja tyyliä. Tähän liittyen olen tehnyt nyt myös Tumblr- tilin, jonne olen koonnut tämän hetkisiä tunnelmia niin muodin kuin sisustuksenkin osalta. Käykäähän kurkkaamassa ! Pinterestissä olen edelleen ja sinne onkin kertynyt paljon kuvia. Ihan kaikki eivät itseäni enään innosta mutta tuntuisi tyhmältä poistaa niitä, sillä voihan joku muu niistä tykätä ja näin löytää itselleen inspiraatiota. Suloista sunnuntain jatkoa !

Blouse KappAhl // skirt H&M // sandals Cos // sunnies Ray-Ban
Share:

18 kommenttia

 1. Juuri sinunnäköinen asukokonaisuus, naisellinen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pusero ja sopii juuri sinulle ;)

  VastaaPoista
 3. taattua Saran tyylikkyyttä ! minäkin olen miettinyt tuota tumblr-tiliä koska minun pinterest on paisunut isoksi eli paljon, paljon kuvia. Minulla on iso seuraaja joukko ( 19 000 ) niin ei niitä kuvia voi poistaakaan. Toisaalta pinterest on nopea keino kerätä inspriraatiota vaikka siellä liikkuvat kuvat voivat olla usean vuoden takaa. Laitan mietintään tuon tumblr - tilin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos :) No juuri seuraajien takia en minäkään viitsi poistaa kuvia. Monet niitä vanhojakin pinnailevat ja kiva niin. Yritän nyt pitää tuon Tumbr-tilini hallinnassa ja lisätä sinne harkitusti kuvia :)

   Poista
 4. Noi kengät ovat aivan mielettömän kauniit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näin ne jossain blogissa ja jo saman päivänä kipitin Cosille :D

   Poista
 5. Ihana asu, voisin hyvin ottaa myös itselleni. Kovasti olen yrittänyt etsiä mustavalkoista raitamekkoa kesäksi, mutta ainakin vielä etsintä jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :) Yleensä jos on joku mielikuva vaatteesta, niin sitä on tosi vaikea löytää. Toivottavasti löydät kuitenkin raitamekkosi :)

   Poista
 6. Love black& white! You look chic honey!
  Kisses from Austria! :*
  visit me soon on pearlinfashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Kiva ja kaunis kokonaisuus. Nuo kengät vaan ovat niin ihanat, kerta toisensa jälkeen huokailen täällä ihastuksissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kengät oli kyllä hyvä ostos ja yllättävän mukavat jalassa.

   Poista
 8. Ihanan naisellinen asu :) Mä en ole oikein tuota Tumblrin juttua sisäistänyt, onko se periaatteessa kuin Pinterest eli perustuu kuvien edelleen julkaisemiseen (vai kuinka se sanottaisiin)? Olen saanut paikasta hieman sekavan kuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No Tumblr on sitäkin mutta sinne voi ladat myös omia kuvia ja julkaista kirjoituksia. On siis niinkuin blogger ja pinterest yhdessä. Itsestä sitten riippuu miten sitä käyttää. Tumblrissa voi myös muokata oman sivun eli ladata jonkun teeman. Käy kurkkaamassa minun tilini. Linkki on tuolla blogin yläkulmassa.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos. Pituus on kiva. Nyt etsiskelen sellaista midi mittaista hametta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig