keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Lately

idkuva


Alkuviikko on hujahtanut ohi ilman asukuvia, sillä valokuvaajani ( kuopukseni ) ja minä emme ole kiireiltämme ehtineet kuvia ottaa. Eilen pukeuduin vaaleansiniseen Benettonin paitaan ja Dieselin farkkuihin, joita vähän tuunailin viikonloppuna. Eilen oli niin kylmä, että käytin jopa villaista kaulahuivia. Maanantaina olin sentään valkoisilla farkuilla ja muuten mustalla asulla liikenteessä. Tummien asujen vastapainoksi olen sentään lakannut kynnet uudella lempparillani eli Lumenen geeli efekti lakalla. Tämä lakka on aivan ihana. Antaa kynsiin sellaisen geelilakkaus efektin ja pysyy todella hyvin. Oma sävyni on hempeä Full of Peonies- Pionimeri. Kuinka sinun alkuviikkosi on sujunut ja oletko jo tutustunut tähän uutuus kynsilakkaan Lumenelta ? Kivaa keskiviikkoa kurjasta säästä huolimatta !

Shirt Benetton // jeans Diesel Livy // gel effect nailpolish Lumene color Full of Peonies ( saatu )


Share:

8 kommenttia

  1. En ole tuota kynsilakkaa vielä testannut, mutta vinkistäsi kyllä kokeilen ja varmaan myös samassa sävyssä - näyttää se niin söpöltä. Olisi kiva nähdä miltä se näyttää kynsissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakka on kiva uutuus. Tämä väri on melkein nude kynsissä mutta nataa kauniin kiillon ja sellaisen huolitellun vaikutelman. Muut tummemmat tai kirkkaammat väri antavat peittävän väri pinnan.

      Poista
  2. Kivan oloinen kokonaisuus sinulla ollut. Tuo lakka on vieä kokeilematta, niin on moni muukin. Olen kovin huono ostamaan nykyisin lakkoja tai muutakaan kosmetiikkaa kun kotona on niin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi asu oli aikas ihana ja tullaan näkemään vielä täälläkin :) Itselläni ei onneksi ole kosmetikkaa hylly kaupalla, joten aina ilolla sitten kokeilen näitä uutuuksia. En nimittäin osta mitään ennen kuin olen käyttänyt edelliset loppuun.

      Poista
  3. Itse asiassa olen testannut myös tuota Lumenen Effecti Gel -lakkaa varpaankynsiin. Niistä pinkeistä kynsistä olikin kuva viime viikolla instassa. Aivan loistava kestävä lakka kun ajatellaan, että viikonlopulla pelasin pari päivää golffia umpikengillä. Kynnet ovat vieläkin loistokunnossa. Suosittelen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olikin ja kivalta näytti. Se pinkki juuri antaa sellainen ihan peittävän värin toisin kuin nämä vaaleat. Mutta itse tykkään myös näistä vaaleista, joista oma kynsi kuultaa läpi. Täytyykin kokeila jotain tummaa tai kirkasta väriä. Kestäviä ovat ja ihanan pinnan jättävät kynnelle :)

      Poista
  4. Täytyypä testata tuota lakkaa!

    Kauniin värinen tuo paitasi :)

    VastaaPoista
  5. Suosittelen. On aivan ihana.

    Kiitos. Viime kesän löytö ja varmaan käytetyin kesäpaidoistani ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig