torstai 6. maaliskuuta 2014

Ilonassa hyvässä seurassa

idkuva


Uudessa Ilonan muotinumerossa on juttu meistä aikuisista bloggareista. Kanssani jutussa ovat Anne Muotimielessä blogista ja Marjukka Fab Forty Something blogista. Mukavaa että meitä aikuisia bloggareita on yhä enemmän, samoin kuin aikuiset lukijatkin ovat lisääntyneet. Moni teistä lukijoista taitaa tietääkin, että pidin jo ennen tätä blogia useita vuosia blogia, jossa kerroin asukuvien, sisustuksen lisäksi myös asumisesta ulkomailla. Tuo blogini oli aluksi suomenkielinen, mutta koska suurin osa lukijoistani oli muualta kuin Suomesta vaihdoin kielen englantiin. Kaikenkaikkiaan taisin blogata melkein 4 vuotta. Sitten pidin pienen tauon ja aloitin tämän uuden blogini, joka keskittyy enemmän pukeutumiseen ja muotiin. Erityisen iloinen olen teistä ( uusista ja vanhoista )  lukijoistani, kiitos siis juuri sinulle, että luet blogiani !
Ilonasta vielä sen verran, että lehdessä on paljon kivaa luettavaa. Itse tykkäsin jutusta, jossa toimittaja laskee kotiinsa ( vaatekaapeille ) stylistin ja valokuvaajan. Auts !!! En tiedä uskaltaisinko tuota itse tehdä . . . Toiveikasta torstaita teille kaikille !
Share:

38 kommenttia

 1. Täytyy käydä tänään ostamassa Ilona. On tosiaan kiva, kun juttuja tehdään meidän aikuistenkin näkökulmasta. Sinähän oletkin tosikonkari bloggaaja. Onpa hyvä, kun aloitit tämän blogin kirjoittamisen, sitä on mukava seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilonassa olikin yllättävän paljon luettavaa. Minustakin on mukavaa, että meidät aikuset bloggarit on huomattu :)
   No, niin taidan olla ;) Kiitos, sinullakin on kiva blogi :)

   Poista
  2. Lehdessä tosiaan oli paljon luettavaa, teidän blogiartikkeli oli mukavasti toteutettu.

   Poista
 2. Mahtavaa, että pääsitte Ilonaan ja mukavaa, että teitä aikuisiakin nostetaan esille. Blogimaailmassa kun enemmän esillä tuntuu olevan ne nuoret bloggaajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta. Aikuiset ovat vasta viime vuosina löytäneet blogit ja meitä varmasti tulee vielä paljon lisää :)

   Poista
 3. Kommentoinkin jo tuonne aiempaan postaukseen siitä, miten kiva oli löytää "tuttuja" Ilonasta. Ja myös minulle kolahti tuo juttu toimittajan vaatekaapin järkeistämisestä. Ihan samalla sanalla auts;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi tuonne aiempaan postaukseen :) Hih, se oli aika hauska juttu :D

   Poista
 4. Hieno juttu :), pitääpä ostaa Ilona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :) Ilonassa oli paljon kivaa luettavaa.

   Poista
 5. En tiennytkään, että olet blogannut niin kauan! Juttu oli oikein kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, luulin että tiesit, sitä kautta Helena tuli tutuksi :) Kivasti tehty juttu, tykkäsin meidän blogi-tunnusten käytöstä, tuli sellainen vähän blogimainen tunnelma.

   Poista
  2. Joo ja omien kuvien käytöstä myös plussaa.

   Poista
  3. Hei ihanaiset, oli mahtava olla teidän seurana lehdessä :)

   Sara, mä arvelinkin että luin sun blogia jo kun kirjoitit sitä ulkomailta, en ollut ihan aiemmin, että olitko se sinä. :) Eli mukana on oltu pitkään! <3

   Anne Malia

   (kirjoitan työkoneella, siksi ei kirjautuneena)

   Poista
  4. Ajattelin Anne sinun kyllä tunnistaneen minut, kun moni muukin tunnisti :) Tosiaan pitkään on jo tullut blogattua.

   Ilonan juttu oli kivasti tehty ja oli ihanaa olla siellä juuri teidän molempien seurassa <3

   Poista
 6. Täytyykin tänään ruokakauppareissulla napata Ilona matkaan! Ihanaa että näkee aikuisempaakin blogiväkeä lehdissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä onkin paljon mukavia juttua. No, niin on :)

   Poista
 7. Kivan kolmikon olivatkin valinneet : ) Ilona-lehteä voisi kyllä ostaa useammankin, mutta ärsyttää, kun sen kanssa on pakotettu ostamaan täysin tyhjää täynnä olevan Iltalehden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos meidän kaikkien kolmen puolesta :) Omani sain ostettua ilman IL, siinä niitä oli hyllyssä ihan erikseen ostettavana :)

   Poista
 8. Tulin inspiroitumaan blogiisi tuon lehtijutun perusteella, mutta lukuisat kirjoitus- ja kielivirheesi alkoivat ärsyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi. Myönnän, että ylläolevassa tekstissä oli aika paljon virheitä. Joitakin korjasin. Väsymys, kiire ja luki-häiriö tekevät joskus tepposiaan :)

   Poista
 9. Huippujuttu tuo Ilonan! Kiva, että noteeraavat muitakin bloggaajia kuin parikymppisiä tyttösiä. Olen aina satunnaisesti lehteä ostanut, yleensä silloin, kun siinä on ollut enemmän juttua muodista, vaatteista tai niihin viittavasta. Kuten tuossa ylenpänä anonyymi sanoikin, ostohalua vähentää Iltalehden "pakko-osto" mikäli Ilonan haluaa.

  Enpä tiennyt sinun aiemmasta blogitaustastasi, mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minut Ilonan sisältö yllätti positiivisesti. Omani sain ostettua ilman IL, niitä oli samoin kuin edellistä Hyvä Olo numeroa erillisessä hyllyssä :)

   Poista
 10. Hei, kiitos koukuttavasta blogista! Seuraan aktiivisesti. Yhden asian toivoisin sinun muuttavan: fontti isommaksi ja kirkkaammaksi. Vaaleanharmaa teksti on vaikea lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ! Mukava kuulla, että olet aktiivinen lukija :)
   Katson mitä voin tehdä fontin suhteen :)

   Poista
 11. Katsoin kuvaasi ja sitten "lamppu syttyi". Mehän ollaankin vanhoja tuttuja entisestä blogistasi. Olet siis takaisin Suomessa.
  Mukavaa viikonloppua ja tietysti alan seuraamaan blogiasia ja asukokonaisuuksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että löysit blogiini :) Olen palannut lasten kanssa Suomeen jo pari vuotta sitten :)
   Täytyy tulla taas kurkkimaan blogiisi mitä sinulle kuuluu :)

   Poista
 12. Jännä Sara, että olet asunut ulkomailla, saako udella että missä? Halauksin, Sofia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se kovin jännää ole, arki on melko samnalaista kaikkialla :) Privana voisin kertoakin, mutten tähän blogiin halua kovin henkilökohtaisia juttuja. Haleja sinullekin !

   Poista
 13. Päätin jo, kun Marjukan blogista huomasin Ilonan jutun, että ostan lehden. Kuuluu huomiseen hommaan. Onneksi huomenna vapari, niin voi lueskella rauhassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin ollut paljon lukemista työn puolesta, eikö ? Hyvä, että voit välillä rentoutua ja Ilonassa oli paljon kivaa luettavaa.

   Poista
 14. Ostin Ilona-lehden, kun näin sinun tai FFB:n instasta siitä maininnan. Kivan jutun olivat tehneet teistä. Muutenkin lehdessä oli yllättävän paljon luettavaa. Hyvää viikonloppua ja naistenpäivää!

  t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit sekä meidän jutusta että Ilonasta muutenkin.
   Kiitos samoin sinulle Tiina !

   Poista
 15. Hei vielä! Onko se vanha blogisi jossain vielä saatavilla? Olisi mielenkiintoista lukea sitäkin, sillä minua kiinnostaa kovasti ulkomailla asuvien suomalaisten elämä ja arki vieraassa maassa.

  t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhaa blogiani ei enään ole. Kuvat olivat aika huonolaatuisia, joten siksi varsinaisesti laitoin tämän uuden blogin.
   Tätäkin postausta on kommentoinut muutama ulkosuomalainen, kurkkaa heidän blogit, sieltä löytyy myös linkkejä muihin ulkomailla asuvien blogeihin :)

   Poista
 16. Oooh, miten hauskaa olisi lukea juttu... Onkohan Ilonaa saatavana missaan e-muodossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy katsomassa Iltaleden sivuilta löytyyko. En oikestaan tiedä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig