tiistai 14. tammikuuta 2014

Essentials of the week

idkuva


Tämän viikon käytetyin vaatekappale on varmasti villapaita. Nyt toivoisin, että olisin ehtinyt neuloa toisenkin lämpimän neuleen itselleni. Musta neuleeni on Novitan langasta ja mukavan lämmin. Suunnitelmissa onkin tehdä vielä samasta langasta toinen neule ja haluaisin kokeilla myös kashmir lankaa. Onkohan joku neulonut kashmir neuletta itse ? Koruja käytän arkisin todella vähän mutta Kalevala Korun ( saatu blogin kautta ) rannerengas on mielestäni kaunis ja yksinkertainen ja se eksyykin usein käteeni, tällä kertaa Stylesnobin nahkarannekkeen kanssa. Tunnelmallista tiistai-iltaa !


Wool Sweater Handmade by me, bracelets Kalevala Koru and Stylesnob
Share:

8 kommenttia

 1. Voi, olisit kuvannut koko neuleen! Hurjan hyvää jälkeä kudot! Itselläni on taas kerran useampi työ kesken, joten en taida taaskaan saada täksi talveksi niitä valmiiksi ;)
  Netistä löytyy kashmir-sekoitelankoja, kannattaa kurkata esim Lankalinja tms. Itse olen tilannut alpakkalankoja muistaakseni juuri tuolta ja tulivat parissa päivässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko neuleesta on ollut jo asukuva viime vuoden puolella :) No ensi talveksi sitten. Kiitos vinkistä, täytyykin kurkata tuo Lankalinjan kauppa, toimitus kuulostaa nopealta.

   Poista
 2. Komppaan Mapsia, kaunista käsialaa neuleessasi, olisi kiva nähdä koko neule. Vaikka ylläsi asukokonaisuudessa :) Kyllä sitä on täälläkin kiskottu villapaitaa ylle lämmittämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aika paljon olen neulonut vaikka useita vuosia meni neulomatta. Neuleesta on ollut jo asukuva viime vuoden puolella mutta varmasti tulee vielä uusia asuaj tällä neuleella. Villapaidat ovat mukavan lämpimiä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Neulominen on mukavaa, joten näitä tulee varmast lisää.i

   Poista
 4. Nyt olen kyllä niin kade - olen aina halunnut itsekin osata neuloa! Ehkä pitää vaan alkaa harjoittelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, koskaan ei ole liian myöhäistä. Aloita kaulahuivista ja sitten teet jotain Olivialle ja sen jälkeen neule itselle onnistuu varmasti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig