lauantai 30. marraskuuta 2013

Wool

idkuva


Viime viikon villainen asu. Kesällä aloitettu Villapaita pääsi ensinmäistä kertaa ylleni, sillä tämä neule on OIKEASTI lämmin. Kun vielä yllä oli Gaudetesta ostetut Acnen villakangashousut ja Marc by Marc Jacobsenin villakangastakki, olisin tarjennut kylmemmälläkin ilmalla. Samasta Novitan Seitsemän Velsestä langasta olen neulonut myös kaulahuivin ja kuopukselle olen neulomassa luonnonvalkoista villapaitaa Novitan Isoveljestä. Tämän talven aikana yritän ehtiä tekemään vielä itselleni luonnonvalkoisen patenttineuleen ja ehkä myös jonkun pörröisen ison neuleen. Kuvissa näkyvästä mustasta neuleesta halusin tehdä yksinkertaisen ja hieman lyhyemmän, että voin käyttää sen alla paitapuseroita. Pidätkö sinä neulomisesta ja mitä olet neulonut tätä talvea varten ? Lankasuosituksiakin voi laittaa kommenttilootaan, ilahdun niistä kovin. Ihanaa lauantaita !


Handmade wool sweater, blouse Sand, wool pants Acne, wool coat Marc by Marc Jacobs, scarf Isabel Marant Étoile, ankle boots Tiger of Sweden, sunnies Ray-Ban, fur gloves etcetera, bag Louis Vuitton Epi Speedy
Share:

15 kommenttia

  1. Kiva ja varmasti lämmin villapaita ! Seitsemää Veljestä on hyvä kutoa - ja juu , kudon paljon , aina jotain meneillään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihanan lämmin :) Seitsemän Veljestä vaikuttaa myös laadukkaalta, katsotaan miten käytössä toimii.

      Poista
  2. Upea pusero!

    Minä neulon uskollisesti säärystimiä ja kaulaliinoja ja aina seitsemän veljestä langasta. Eli ei suosituksia, mutta ihasteluja kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Pysyttelen siis ainakin vielä Seitsemässä Veljessä :) Hyvä lanka ja kauniit värit.

      Poista
  3. Kivan näköinen! Neulon ja virkkaan itsekin, mutta täksi talveksi en ole tehnyt mitään. Minulla on aika paljon entisiä neuleita ja virkkauksia, joten en vielä ainakaan aio tehdä mitään. Olen myös tuhonnut lankavarastoani ja päättänyt, että en osta enää ainuttakaan kerää pitkään aikaan. Tykkään suunnitella itse neuleita ja virkkauksia. Onhan se rentouttavaa. Joulunpyhiksi varmaan kaivan vakan esille ja jotain lappusia tai vastaavaa alan värkkäämään. Jonkun pala villatakin voisi tehdä lankanöttösistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Neulominen on mukavaa ja on kiva suunnitella itse, niin saa mieleisen. Palavillatakki kuulostaa kivalta idealta, siihen voisi käyttää kaikki jämälangat :)

      Poista
  4. Ihana asu, tykkään tosi paljon! Tulisitko neulomaan mun joskus viime talvena aloittamani tossut valmiiksi ;) Mä olen hirmu hyvä suunnittelemaan mitä kaikkea kivaa neuloisin ja taitoakin löytyy, mutta aikaa ei sitten (muka) olekaan niiden tekemiseen ja valmistuminen kestää. Lankoja kyllä riittää vaikka lapsille perinnöksi, tuskin niitä tällä vauhdilla ehdin neuloa ;) Itse neuloisin kaikkein mieluiten paksuista ja pehmoisista=kutittamattomista langoista, mutta kovin paksun neuleen käyttöaika on meidänkin ilmastossa melko lyhyt, joten tyydyn usein juuri Isoveljen paksuisiin lankoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hih, kyllä nyt yhdet tossut pitäisi valmiiksi saada ;) Paksuista langoista on kiva neuloa, työ valmistuu nopeasti. Tuo on ihan totta, neuleen pitää kuitenkin mahtua takin alle, muuten sen käyttöaika on todella lyhyt .

      Poista
  5. Hieno neule! Minulla kärsivällisyys riittää just ja just pipoon.

    Blogissani on sinulle haaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Neuloin tätä telkkariakatsellen, joten tuli katsottua aika moni ohjelma mitä en normaalisti tee ;)

      Kiitos kivasta haasteesta :)

      Poista
  6. W A U!! Hieno villapaita, tykkään tuosta mallista :)! Olet taitava Sara!

    Ja asu - aivan ihana jokaista yksityiskohtaa myöten!

    Kaunis kuura pilkahtelee kuvissa, hienot asukuvat!

    Hyvää joulukuun ensimmäistä Saralle :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ihanasta kommentistasi :) Neuleesta tuli juuri sellainen kuin halusin, joten en voisi olla tyytyväisempi.

      Talvi tekee tuloaan :)

      Kiitos samoin Minna !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig