lauantai 9. marraskuuta 2013

What's in my bag ?

idkuva


Sain Dahlialta kiva haasteen: What's in my bag ? Haaste oil sen verran helppo ja nopea toteuttaa, että kerrankin tein sen heti. Minulla on aika monta haastetta tekemättä, mutta älkää hätäilkö, teen ne kyllä. Tämän haasteen idea on yksinkertaisesti kertoa kuvin ja sanoin mitä kannat laukussasi. Perjantaina käytin Chloén laukkuani ja sisältö näkyy tuossa yllä. Usein muistikirja ja kynä ovat kotona. Toisaalta mukana saattaa olla kamera, joka mahtuu hyvin laukkuuni. Jos tarvitsen jotain muuta mukaani, kannan ne mustassa kangaskassissa tai otan isonman laukun. Meikkejä en huulipunaa lukuunottamatta koskaan ota mukaani töihin tai ostoksille. Aurinkolasit sitä vastoin ovat melkein aina laukussani, sillä tarvitsen lasit, jos aurinko paistaa vähänkin. Mitä sinun laukustasi löytyy ? Voit myös tehdä haasteen omassa blogissasi, jos et ole tätä vielä tehnyt. Mukavaa lauantaita teille kaikille !
Share:

14 kommenttia

 1. Upea laukku <3 Ompas sulla vähän tavaraa ;) Mulla on aina niin iso laukku, että joku kerran kysyikin, että onko laukussani salikamppeet :D Noiden lisäksi siellä on ainakin kuulokkeet, penaali, vihko, kansio tärkeille papereille (!), hiusharja ja silotusharja, käsirasva ja juomapullo. Ääk, ehkä pitäisi tehdä samanlainen postaus, vähän hävettää mitä kaikkea turhaa sieltä löytyykään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aikaisemmin kannaoin mukanani kaikenlaista . . .meikkipussin jäi pois muutaman katastrofin jälkeen, kalenterin jätin kotiin iphohen hankkimisen jälkeen jne. Tärkeät paperit kuulostaa aika hassulta ? :D

   Olisi kiva nähdä mitä laukussasi on, joten tee postaus :)

   Poista
 2. Oi ihanaa, että tartuit tähän heti! Mahtavaa! Näitä on niin kiva aina lueskella :)

  Minulla on samaa huulirasvaa ns. joka pöydällä. Addikti mikä addikti ;) Ihailen myös tavaramäärää jolla selviät, jotenkin tuntuu, että omassa laukussa ona iana tavaraa ihan liikaa mukana.

  Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdan aina nämä haastepostaukset, joten paras tehdä ne heti :)

   Huomasin kantavani mukanani niin paljon turhaa tavaraa, joten kylmästi vaan karsin turhat pois :)

   Kiitos :)

   Poista
 3. Näitä on kyllä kiva lueskella - ja katsella;) Itselläni odotaa tämä haaste vastaamista tässä lähitulevaisuudessa - jos rohkenen koko sekamelskan paljastaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on kiva katsoa mitä muuta mukanaan kantavat ;) Kuulostaa ihan haasteelta, toivottavasti näemme laukkusi sisällön pian :D

   Poista
 4. Laukkusi on ihana. Mullakin olisi tämä haaste suorittamatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju :) Hih, näitä haasteita on niin paljon liikkeellä että aina on muutama odottomassa varmaan meistä jokaisella :)

   Poista
 5. Tuo Chloén laukku on kyllä niin upea! Näitä on hauska lukea :)

  VastaaPoista
 6. Chloè:n laukkusi on niin ihana!! Sinä ja laukkusi kyllä kuulutte yhteen, jos sallit näin sanoa :).

  No voi...miten sinulla on noin siisti ja pieni määrä tavaraa..! Alkaa jo etukäteen nolottamaan paljastaa oman laukun sisältö, klup!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauskasti sanottu :) Ja kyllä siitä on jo tullut ikäänkuin osa minua :D

   Olen opetellut tulemaan vähällä tavaramäärällä toimeen, ennen kannoin mukana paljon kaikenlaista (turhaa ). Ehkä se paljastus auttaa karsimaan tavaramäärää ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig