maanantai 21. lokakuuta 2013

Sunny monday

idkuva


Aurinkoisen maanantain asu koostui Acnen farkuista (taas) ja raidallisesta paitapuserosta merinovillaisen neuleen kanssa. Aamulla oli myös kaulahuivi ja pipo, mutta kuvasin asun ilman niitä. Onneksi taas loppuviikoksi on luvattu lämpöisempiä ilmoja. Ihan vielä en haluaisi laittaa talvitakkia. Nilkkureita ja saappaita käyttäessä ajattelen joka kerta, että olisiko sittenkin pitänyt laittaa vielä tennarit tai ballerinat, kun niitä vielä voi käyttää. Edessä oleva pitkä talvi kauhistuttaa ihan oikeasti. Hui !!! Mukavaa maanantai-iltaa !


Merino wool sweater J.Lindberg, blouse Topshop, jeans Acne, coat Mango, sunnies Ray-Ban, ankle boots Tiger of Sweden, bag Chloé Marcie
Share:

14 kommenttia

 1. Meillä täällä idässä on maa valkoisena, ainakin vielä. Tosin taitaa olla jo huomenna poissa. Kieltämättä, mä vähän nautinkin siitä, että on pikku pakkanen ja talvi. Inhottaa loka-marraskuun pimeys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi ja lumi on kyllä kauniita, minua vain kauhistuttaa se talven pituus :D Onneksi nyt on ollut paljon aurinkoisia ilmoja niin lokakuu on tuntunut varsin mukavalta. Pimeys on niin uuvuttavaa.

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus! Et ole ainut joka niitä tennareita ja baltsuja miettii, paleluun taipuvat varpaat vaan ovat estänet niiden pitämisen, ainajkin tänä aamuna. Huomenna katsotaan uudelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ! Sateisilla ja kylmillä ilmoilla onkin tullut saapikkaita käytettyä. Voisihan sitä ostaa uudet saappaat niin ei tarvitse koko talvea samoissa kulkea ;)

   Poista
 3. Voi juku, kun oot taas niin tyylikäs :)

  VastaaPoista
 4. Tyylikkäänä ja kauniina olet liikenteessä taas ollut! Ja kyllä vaan talvi kauhistuttaa täälläkin - olen niin nauttinut tästä ihanasta syksystä, etten millään haluaisi sen loppuvan - etenkään kun en ole talvi-ihminen ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ! Talvi on niin tuskallisen pitkä, tai ainakin vimme talvi tunti loputtomalta, lunta riitti niin pitkälle kevääseen . . .

   Poista
 5. Pitäisiköhän kaivaa kirpparikassistani takaisin sinne tunkemiani paitapuseroita, niin kivalta tänä sinun yhdistelmäsi taas näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitapuseroita tarvitsee aina, ei ehkä kannata ainakaan kaikkia kirppikselle viedä :)

   Poista
 6. Tosi tyylikäs kokonaisuus, raitapaitis tuo kivaa raikkautta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos caelia ! Aika monena päivänä on ollut neule ja raidallinen paitis alla, edes jotain kivaa muuten niin tummissa asuissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig