keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kauppakeskus Kaari

Café au lait et  un croissant
Café Velo
idkuva
Kaunis koristehylly Café Velossa


Pellavatyynyt Café Velossa

Tänään nautin aamiaisen ranskalaistyylisessä Café Velossa Kauppakeskus Kaaressa Kannelmäessä. Kauppakeskus Kaari avataan huomenna torstaina 17.10. Aamiaisella kauppakeskuksenjohtaja Kaj Grahn kertoi pääkaupunkiseudun viidenneksi suurimmasta kauppakeskuksesta, joka on HOK-Elannon mittavin hanke. Ravintolakylän ja jättimäisen Prisman lisäksi Kaaressa on non 80 erikoisliikettä, uudenlainen Sokos ja suuri Claes Ohlson. Tuttuja muotiliikkeitä löytyy mm. H&M, Esprit sekä Lindex. Sisustusliikkeitä on mm. Pentik, Hemtex ja VM-Carpet. Kaaressa on myös paljon muita palveluja kuten lääkäriasema, leikkipaikka, posti apteekki ja pankkeja. Avajaisia vietetään siis huomisesta sunnuntaihin ja esiintyjinä ovat mm. Lauri Tähkä huomenna klo 18.30, Recless LOVE perjantaina klo 18.30, lauantaina on paljon ohjelmaa lapsille ja sunnuntaina Robin jakaa nimmareita klo 14.Kylä Ravintolassa  on oikea jätskiauto
Kylä Ravintolan koristeita katossa
La Famiglia
Kylä Ravintolan portti
Kauppakeskus Kaari on valoisa ja avara
Spagetterian kaunis  ja valoisa sisustus
Tutustuimme myös avaraan ja valoisaan Sokokseen, joka on kaksikerroksinen. Tarjolla on vaatteita, kenkiä, asusteita ja kosmetiikkaa. Muita Sokoksen tuotteita saa tilata ja palvelu on ilmainen. Vaatteet on ryhmitelty merkeittäin ja yleisilme on erittäin selkeä ja kaunis. Sokoksen miesten osaston farkkuja
Sokoksen miesten osasto
Kaunis naisten osasto Sokoksella
Tiger of Swedenin osasto Sokoksella
Naisten sovitushuone Sokoksella
Sokoksen sovitushuoneen ulkopulella on kivat levähdyspaikat


Sokoksella on erittäin valoisat ja avarat sovitushuoneet. Valaistus on kauniin pehmeä ja sovitushuoneissa on riittävästi laskutilaa käsilaukulle ym. sekä tilaa sovitettaville että omille vaatteille. Sovitushuoneiden ulkopuolella on mukava levähdyspaikka kanssa shoppailijoille sekä kenkiä ja asusteita, jos haluat kokeilla niitä soviettavien vaatteiden kanssa. 
Sokokselta löytyy nyt myös oma kampaamo ja kauneushoitala, joten voit kaunistautua shoppailun ohessa.
Myös Sokoksen kosmetiikka osasto on suuri ja valoisa. Se sijatsee heti sisäänkäynnin edessä ja tuotteet on ryhmitelty omiksi osastoikseen. Meikit ovat hauskoissa hyllyköissä, hiustenhoito, hajuvedet jne. omissaan. Luonnonkosmetiikka on koottu kaikki yhteen pisteeseen. Kosmetiikka osastolla on myös pikahoito piste, jossa voi ilman ajanvarausta lakkauttaa kynnet, muotoiluttaa kulmat jne. Kalliimman kosmetiikan hyllyjen luona on myös pienet pöydät peileeneen ja tuolineen, joissa voi kokeilla tuotteita ennen ostoa myyjän avustuksella. Miestenkosmetiikkaa löytyy sekä kosmetiikka osastolta että yläkerrasta miesten vaateosastolta.


Sokoksen meikkihylly
Skoksen kosmetiikka osaston pikahoitola
Luonnonkosmetiikka osasto Sokoksella
Meikkien kokeilupiste Sokoksen kosmetiikka osastolla

Kauppakeskus Kaaressa on avajaisten aikana paljon tarjouksia. Monissa liikkeissä on avajaisten ajan -20 % alennukset, joten nyt kannattaa poiketa katsomassa uutta ja valoisaa kauppakeskusta. Kauppakeskuksen käytävillä on muuten asiakkaille avoin WLAN-verkko. Ja nettisivulta löytyy kilpailu, jossa voi voittaa 500 € shoppailurahaa.
Kiitos vielä mukavasta ranskalaishenkisetä aamiaisesta ja kauppakeskuksen esittelystä Kajlle, Marille, Sannalle ja Marjolle !

Kivaa keskiviikko-iltaa !Share:

22 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus! Itse ajattelin poiketa tuolla kauppakeskuksessa tutustumassa huomenna alkavan Helsingin-reissuni aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna ! Kiva että olet tulossa Helsinkiin, mukavaa shoppailupäivää Kaaressa :)

   Poista
 2. Mekin ajateltiin mennä huomenna käymään. Taitaa olla tungosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, suosittelen :) Voi olla ensinmäisinä päivinä aika paljon kävijöitä ;)

   Poista
 3. Näyttääpä kivalta, tuolla täytyy jossain vaiheessa poiketa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista ja avaraa. Suosittelen kyllä käymään :)

   Poista
 4. Kaukainen paikka minulle, vaan upealta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa olla mutta ehkä joskus kun vierailet Helsingissä :)

   Poista
 5. Onpa valoisan ja houkuttelevan näköistä , täytyy pitää mielessä, kun tulee asiaa sinnepäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Kaareen pääseekin helposti kun tulee Tampereelta päin :)

   Poista
 6. Hih, mun vaikea suhtautua siihen, että opiskeluaikojeni vakikaupan eli Kannelmäen Maxin paikalla sijaitsee tuollainen komeus. Kesät ja talvet kävin Haagasta pyörällä Maxissa ostoksilla.

  Pitäisiköhän huomenna kurvalta Kehältä Kaareen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minunkin oli vaikea uskoa näkemääni todeksi. Ystävätär on asunut vuoikaudet tuossa lähellä ja muista vielä Maxin :)

   Kannattaa kyllä käydä :)

   Poista
 7. Voi kun kiva postaus! Tästä meiltä ei Kaareen kauaa hurautta, joten pitää ensi tai seuraavalla viikolla hurauttaa tutustumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ! No ihan totta, saatte vähän vaihtelua shoppailuun :)

   Poista
 8. Sinulle on blogissani haaste :)

  VastaaPoista
 9. Kävin tuolla avajaisissa kavereiden kanssa. Erityisesti plussaa tosta ravintolamaailmasta, fiilis siellä on aivan kuin laivalla eli tosi hieno paikka! Muutenkin kauppakeskus vaikuttaa todella viihtyisältä ja avaralta, mitä nyt tänään oli hieman ruuhkaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla että tykkäsit paikasta. Ravintolamaailma on kyllä upea ja tosiaan muistuttaa tunnelmaltaan laivaa :)
   Voin vain kuvitella millainen hulina tänään oli ;)

   Poista
 10. Kiitos kovasti Sinulle Sara. Aivan mahtava kirjoitus ja kuvakavalkaadi. Olemme otettu! Ja kiitämme suuresti! Hienoa että pääsit mukaan nauttimaan meidän upeista liikkeistä ja upeasta Kauppakeskus Kaaresta. Kauppakeskus Kaari/ Kaj Grahn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaj kivasta kommentistasi :) Kauppakeskus Kaari on upea paikka, joten oli aika helppo tehdä tämä postaus :) Ja upeita kuvia oli vaikka kuinka paljon. Täytyy tulla vielä uudestaan katsomaan kaikki liikkeet, kun ne ovat avoinna. Kiitos vielä kerran teille kaikille !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig